Παρών από 35 EΠΣ στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Γραμμένου

Print Friendly, PDF & Email

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της ΕΠΟ, η κατάσταση φαίνεται παγιωμένη με την υποψηφιότητα του Ευ. Γραμμένου και των υποψηφίων που τον στηρίζουν να έχουν μαζί τους 35 Ενώσεις σε σύνολο 54.

Αυτό φάνηκε όχι μόνο από τις υποδείξεις των 34 ΕΠΣ περί της υποψηφιότητας Γραμμένου αλλά και από τις δύο συναντήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Η πρώτη έγινε την περασμένη Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια με παρούσες 16 Ενώσεις από την κεντρική, τη νότια και νησιωτική Ελλάδα και η δεύτερη έγινε χθες στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης παρουσία 19 Ενώσεων από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Αυτές που έδωσαν το παρών στις δύο συναντήσεις είναι οι ΕΠΣ 1)Αθήνας 2) Ανατολικής Αττικής, 3)Αργολίδας, 4) Αιτωλοακαρνανίας, 5) Βοιωτίας, 6)Ηπείρου, 7)Δράμας, 8)Δωδεκανήσων, 9) Ευρυτανίας, 10) Ζακύνθου, 11)Ημαθίας, 12) Πιερίας, 13)Πρέβεζας, 14) Σερρών, 15) Σάμου 16) Φλώρινας, 17)Φθιώτιδας, 18) Φωκίδας, 19)Χαλκιδικής, 20)Σάλας, 21)Χίου, 22) Γρεβενών, 23)Θεσσαλίας, 24) Θράκης, 25) Καβάλας, 26) Καστοριάς, 27) Κιλκίς, 28) Κοζάνης, 29)Κυκλάδων 30)Λάρισας, 31)Λέσβου 32)Μακεδονίας, 33)Ξάνθης, 34) Αχαϊας και 35) Πέλλας.

Παρούσα ήταν και η ΕΠΣ Αχαϊας – η μόνη από τις «35» που δεν είχε στείλει υπόδειξη της υποψηφιότητα Γραμμένου.

Στις εκλογές της ΕΠΟ, που θα γίνουν στις 18/8, έχουν από μία ψήφο οι 54 ΕΠΣ και η Football League, ενώ από μία ψήφο έχει κάθε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας.

Η πλευρά Γραμμένου εκτιμά ότι έχει τη στήριξη 35 ΕΠΣ και της πλειοψηφίας των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας. «Εμείς καταθέσαμε 34 υποδείξεις-στηρίξεις με ονόματα και υπογραφές, μπορώ να κάνω ασφαλή πρόβλεψη ότι θα επικρατήσουμε στις εκλογές της 18ης Αυγούστου και θα το δείτε, γιατί το κλίμα μεταξύ μας είναι άριστο και έχουμε τους ίδιους στόχους», δήλωσε προ ημερών ο Γραμμένος.

Ο έτερος υποψήφιος, Γ. Καλαντζής, αισιοδοξεί ότι μπορεί να ανατρέψει τα σε βάρος του δεδομένα υποστηρίζοντας: «Εμφανίσαμε 10 Ενώσεις στην κατάθεση υποψηφιότητας, για το «10 το καλό», όπως λέμε και εάν ισχύει ότι ο κ. Γραμμένος κατέθεσε υποψηφιότητα με 34 υπογραφές, γιατί δεν το γνωρίζω αυτό, τότε ισχύει ότι προηγείται στο ημίχρονο. Σε ένα παιχνίδι όμως, όπως και σε μια εκλογική διαδικασία, υπάρχει δεύτερο ημίχρονο, παράταση, ίσως και πέναλτι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή