Γρηγορίου: “Προσπάθεια αποπροσανατολισμού του εκλογικού σώματος”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση με την οποία απαντά σε δηλώσεις του κ. Μπουχλαριώτη, με αφορμή την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ σχετικά με τις εκλογές, εξέδωσε η “Παράταξη Γρηγορίου” που διεκδικεί την επανεκλογή της στην ΕΠΣ Λάρισας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το πασίγνωστο ανέκδοτο με την ομάδα πόλο που ηττήθηκε στον τελικό και όλοι οι παράγοντές της… πανηγύριζαν, για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν… πνίγηκε στην πισίνα (!!!), θυμίζουν οι συνεχείς δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» κ. Δημ. Μπουχλαριώτη, που αμέσως μετά την απόφαση του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, διοχέτευσε προς τοπικά και πανελλήνια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου, αφενός να δικαιολογήσει την απίστευτη γκάφα της προσφυγής του, η οποία απορρίφθηκε στην ουσία και έγινε αποδεκτό μόνο το αίτημα για προσωρινή διοίκηση, και αφετέρου να διατηρήσει υψηλό το φρόνημα της φυλλορροούσας παράταξής του.

Εξ άλλου, η αγωνία που διαφάνηκε ότι τον διακατέχει, καταθέτοντας στους Δικαστές, αφορούσε, όπως είπε, «ότι με την καθυστέρηση διενέργειας εκλογών στην Ένωση, πιθανώς να στερούσε στην ΕΠΣΛ το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΟ».

Γιατί αυτή η αγωνία κ. Μπουχλαριώτη; Τι έχετε τάξει για την ψήφο αυτή, ενώ εντός Νομού ισχυρίζεστε ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το συμφέρον του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου και όχι η Ομοσπονδία;

Στην απέλπιδα προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο κ. Μπουχλαριώτης, επικεντρώνει τις επισημάνσεις του σε δύο κυρίως σημεία:

– Ότι η απερχόμενη διοίκηση Γρηγορίου επιχείρησε με «μεθοδεύσεις» να παρατείνει παράνομα τη θητεία της, και

– Έθεσε στην πρότασή της προς το Ανώτατο Δικαστήριο, πρώτο το όνομά του κ. Γρηγορίου, για να βρεθεί και πάλι στην προσωρινή Διοίκηση

Παρόμοια σε μέγεθος προσπάθεια αποπροσανατολισμού του εκλογικού σώματος της Ένωσής μας, δεν έχει επιχειρηθεί!

Μπορεί κανείς να ονομάσει ορθή σκέψη, την κατάθεση προσφυγής σε Ανώτατο Δικαστήριο την 7η Ιουνίου, με ημερομηνία εκδίκασή της την 9η Ιουνίου, και με την προσφυγή αυτή να αιτείται η αλλαγή διοίκησης που θα διεξάγει τις εκλογές την 13η Ιουνίου!

Οι εκλογές στην Ένωσή μας προκηρύχθηκαν την 19η Μαΐου 2017, εμπρόθεσμα και νομότυπα, σύμφωνα με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με ημερομηνία διεξαγωγής τους την 13η Ιουνίου 2017. Γιατί έπρεπε να περάσουν 20 συνολικά μέρες για την κατάθεση της προσφυγής; Και οι πλέον αδαείς μπορούν να καταλάβουν την σκόπιμη καθυστέρηση. Ο κ. Μπουχλαριώτης δεν ήθελε τις εκλογές την Τρίτη 13 Ιουνίου!!! Είναι το μόνο που κατάφερε με την προσφυγή του. Εκλογές μετά 40 ημέρες, μέσα στο κατακαλόκαιρο, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία των σωματείων και εκλεκτόρων, αλλά κυρίως για την αξιοπρέπεια του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, που προφανώς είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει, αφού το γνώρισε πριν 4 χρόνια υπό την συνδρομή και κάτω από την «ομπρέλα» του κ. Γρηγορίου.

Η δεύτερη κύρια επισήμανση στις δηλώσεις του κ. Μπουχλαριώτη, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, έχει να κάνει με την πρόταση της ΕΠΣΛ προς τους Δικαστές για τη σύνθεση της προσωρινής Διοίκησης.

Προφανώς, ο νεόκοπος παράγοντας του ποδοσφαίρου μας δεν αντιλήφθηκε, ή δεν θέλει να καταλάβει την πρόθεση των Δικαστών, που επέλεξαν από 7 άτομα από τις προτάσεις των 2 παρατάξεων και επικεφαλής τους έθεσε τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΕΠΣΛ, για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Σε μια έξαρση της… μετριοφροσύνης του, ο επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης, διακηρύττει ότι έθεσε τον εαυτό του στην αλφαβητική σειρά της πρότασής του, ανακηρύσσοντας το εαυτόν του «ίσο ανάμεσα σε ίσους», ισχυρισμό που καταρρίπτουν οι εδώ και 1 μήνα εμφανίσεις του σε αλλεπάλληλες προεκλογικές συγκεντρώσεις, στις οποίες μονοπωλεί τη φωτογράφηση και το λόγο, έχοντας σαν «γλάστρες» και ακροατές του, τους υπόλοιπους «ίσους» προς αυτόν.

Ίσος ανάμεσα σε ίσους, κ. Μπουχλαριώτη, ήσουν για 4 χρόνια μέσα στο διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, προς το οποίο γύρισες την «πλάτη» αναίτια, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Τέτοιες ενέργειες, να το ξέρεις, φίλε Δημήτρη, δεν τις επικροτεί, ούτε τις επιβραβεύει το εκλογικό σώμα του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Θα το διαπιστώσεις σε 40 περίπου ημέρες.

Τελειώνοντας οφείλουμε μια απάντηση για το «θράσος χιλίων πιθίκων» και κατανοώντας τον κ. Μπουχλαριώτη για τις φιλοζωϊκές του προτιμήσεις, του απαντάμε ότι: Το «θράσος» των ανθρωπόμορφων ζώων που επικαλείται είναι προτιμότερο και ωφελιμότερο από την υποτέλεια «χιλίων χοιριδίων», που φανερά υποβαθμίζει την μέχρι σήμερα αυξημένη αξιοπρέπεια της Ένωσής μας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή