Επική ανατροπή της ΑΕΚ, και νίκη τίτλου επί του ΟΣΦΠ με 3-2!

Print Friendly, PDF & Email

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, η ΑΕΚ επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε στην κορυφή έχοντας απόσταση δύο βαθμών από τους ΠΑΟΚ και Πανιώνιο και πέντε βαθμούς από τους “ερυθρόλευκους”.

Η “Ενωση” βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς τα γκολ των Μάριν (22′) και Οφόε (46′) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, όμως δεν πτοήθηκε από την προσωρινή διακοπή του ματς και με δύο γκολ του φορμαρισμένου Χριστοδουλόπουλου (64′, 80′) και ένα του Μάνταλου (90′) έφτασε στην σπουδαία νίκη.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν στο 94′ ο Τσόσιτς για την ΑΕΚ κι ο Ενχελς για τον Ολυμπιακό, ενώ νωρίτερα είχε αποβληθεί κι ο Χάσι από τον πάγκο των Πειραιωτών.

Δείτε τα highlights του ντέρμπι ΕΔΩ

 

Δεκαπεντάλεπτη διακοπή στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ λόγω δακρυγόνων έξω από το ΟΑΚΑ

Την διακοπή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για περίπου 15 λεπτά αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Σιδηρόπουλος, λόγω χρήσης δακρυγόνων έξω από το ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Η απόφαση του ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στηρίχτηκε στο γεγονός όσοι συμμετείχαν στο ματς δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά, με την επιστροφή όλων στο γήπεδο να γίνεται λίγα λεπτά αργότερα, όταν και καθάρισε η ατμόσφαιρα.

Πάντως, αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή