Προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΣ Λάρισας και εντολή για εκλογές εντός 40 ημερών!

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Παρασκευή 9/6/2017, εκδίκασε την προσφυγή 9 σωματείων περί διορισμού προσωρινής διοίκησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας και έλαβε την ακόλουθη απόφαση, σύμφωνα με την οποία διορίζεται προσωρινή διοίκηση για να διενεργήσει εκλογές σε 40 ημέρες από σήμερα.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή προσκείμενων στην “παράταξη Μπουχλαριώτη” σωματείων τα οποία ζητούσαν το διορισμό προσωρινής διοίκησης επειδή οι εκλογές ορίστηκαν από το ΔΣ της ΕΠΣ Λάρισας στις 13 Ιουνίου, ενώ όπως ισχυρίστηκαν οι προσφεύγοντες θα έπρεπε να έχουν διενεργηθεί έως τις 2 Ιούνιου, οπότε έληξε η θητεία της “διοίκησης Γρηγορίου”.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο όρισε προσωρινή διοίκηση με πρόσωπα και από τις δύο παρατάξεις που διεκδικούν την ηγεσία της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ ανάμεσά τους είναι και ο μέχρι την έκδοση της απόφασης πρόεδρος, Ζ. Γρηγορίου.

Από τα 15 πρόσωπα που διορίστηκαν στην προσωρινή διοίκηση τα οκτώ προτάθηκαν από την πλευρά του Γρηγορίου και τα επτά από τα σωματεία που προσέφυγαν.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Αριθμός απόφασης 66/9-6-2017

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Διορίζει προσωρινή διοίκηση (Διοικητικό Συμβούλιο) της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ε.Π.Σ.Ν.Λ.) αποτελούμενο από τους: 1.Αριστοτέλη Γκούμα του Δημητρίου, 2.Ιωάννη Γκουτζαμάνη του Παντελή, 3.Αργύριο Γκρίμπα του Μιχαήλ, 4.Ελευθέριο Γρηγοριάδη του Ανδρέα, 5.Ιωάννη Ιωαννίδη του Χρήστου, 6.Ανδρέα Καρακάση του Δημητρίου, 7.Δημήτριο Καρκατσέλα του Θεοδώρου, 8.Γρηγορίου Ζήση του Ιωάννου, 9.Αδαμόπουλο Διαμαντή του Αθανασίου, 10.Ακριβούλη Γεώργιο του Ευαγγέλου, 11.Αρσένη Ιωάννη του Αποστόλου, 12.Βλάγκα Ιωάννη του Δημητρίου, 13.Γκανάτσιο Χρήστο του Πέτρου, 14.Γουλίτσα Βασίλειο του Κωνσταντίνου και 15.Κορακίδη Κωνσταντίνο του Αστέριου και ως αναπληρωματικά μέλη του ως άνω προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. Λαρίσης τους:1.Ευάγγελο Αλατά του Δημητρίου, 2.Γρηγόριο Γουργιώτη του Νικολάου, 3.Καλούμενο Δαμιανό του Γεωργίου 4.Καρβούνη Δημήτριο του Αθανασίου και 5.Κατσίδη Παναγιώτη του Ηλία με αρμοδιότητες: α)Την κατά το καταστατικό της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. διοργάνωση και διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη οργάνων της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. εντός αποκλειστικής προθεσμίας, σαράντα (40) ημερών, αρχομένη από την επομένη δημοσίευσης της παρούσης, β)την διενέργεια κάθε αναγκαίας και επειγούσης πράξεως προς επίτευξη του ανωτέρω σκοπού.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή