Ρήξη μεταξύ Μπεργκ – Παναθηναϊκού, κατέθεσε προσφυγή ο Σουηδός!

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μάρκους Μπεργκ φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα το σχοινί προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αΐν. Ο Σουηδός φορ κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού ζητώντας την ελευθερία του από τους «πράσινους» και το οφειλόμενο ποσό από το συμβόλαιό του!

Σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός απέρριψε τις δύο προτάσεις της Αλ Αΐν για την εξαγορά του παίκτη ξεκαθαρίζοντας στον αραβικό σύλλογο ότι δεν πρόκειται να ανάψει το «πράσινο» φως για την παραχώρηση του Μπεργκ εφόσον δεν καταβληθεί η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο και η οποία ανέρχεται περίπου στα 5.2 ευρώ.

Από τον Παναθηναϊκό μάλιστα υποστηρίζουν πως η ομάδα χρωστάει στον Μπεργκ μόνο τη δόση του Μαΐου, ήτοι ένα ποσό περίπου 250.000 ευρώ. Εάν ισχύει αυτό, ο Σουηδός φορ τότε δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει την ελευθερία του. Ωστόσο, είναι προφανές πως καταφεύγει σε αυτήν την κίνηση αφενός για να διασφαλίσει τα χρήματά του, αφετέρου για να ασκήσει πίεση στους «πράσινους» ώστε να συναινέσουν στη μεταγραφή του στην Αλ Αΐν με ένα ποσό μικρότερο από αυτό που προβλέπεται στη ρήτρα.

Στο «τριφύλλι» θεωρούν ακραία την επιλογή του ποδοσφαιριστή να καταθέσει προσφυγή και πλέον η ρήξη στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών μοιάζει αναπόφευκτη. Αλλωστε σήμερα δεν υπήρξε καμία επαφή του Μπεργκ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ή κάποιον άλλον από την ομάδα και ως εκ τούτου δεν περίμεναν να λάβουν στα γραφεία της ΠΑΕ τα σχετικά έγγραφα της προσφυγής.

Πλέον μένει να φανεί αν τις επόμενες ημέρες οι δύο πλευρές θα βάλουν νερό στο κρασί τους για να βρεθεί μία κοινά συμφέρουσα λύση ή η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή