Διαψεύδει ο Λάσκαρης ότι συνελήφθη για υπεξαίρεση με διεθνές ένταλμα

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Πέμπτης (15/6) ο Νίκος Λάσκαρης συνελήφθη μετά από διεθνές ένταλμα που εκδόθηκε από την Ιντερπόλ και κοινοποιήθηκε στον εισαγγελέα, Γιώργο Νούλη.

Όπως είχε αποκαλύψει η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» ο Νίκος Λάσκαρης κατηγορείται από Λετονό επιχειρηματία για υπεξαίρεση 100 εκατομμυρίων ευρώ μετά από εμπλοκή του σε εταιρία διαδικτυακής πλατφόρμας χρυσού. Μάλιστα είχαν κατασχεθεί μετοχές της ΚΑΕ Αρης μετά από ασφαλιστικά μέτρα που είχε υποβάλλει εναντίον του ο εν λόγω επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρξαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ. Ωστόσο τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και ο ίδιος ο Λάσκαρης διαψεύδουν ότι υπάρχει σύλληψη, τονίζοντας το ένταλμα είναι ανενεργό.

Η ΚΑΕ Άρης μάλιστα παρείχε σχετική ενημέρωση διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος των «κίτρινων» συνελήφθη:

Ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνελήφθη σήμερα (15/06) στην Αθήνα και πως υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση εισαγγελέα. Όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας των εμπνευστών της «είδησης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή