Στανόγεβιτς: «Ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, η συμφωνία είναι για 3 χρόνια»

Print Friendly, PDF & Email

Από στιγμή σε στιγμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και ο Σέρβος προπονητής εξερχόμενος από τα γραφεία στο γήπεδο της Τούμπας, όπου συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τη διοίκηση του Δικεφάλου, αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Αρχικά τόνισε πως: «Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα. Γνωρίζετε τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, για αυτό είναι τόσο χαρούμενος σήμερα για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ώρα για δουλειά».

Σχετικά με την διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά η συμφωνία μας είναι για 3 χρόνια».

Για όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε εδώ το 2011 με την ομάδα μου. Γνωρίζω ότι πριν από εμένα εδώ ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, ένας εξαιρετικός προπονητής. Επίσης γνωρίζω τα πάντα για τους παίκτες της ομάδας και την ομάδα».

Για τη σχέση ΠΑΟΚ-Παρτιζάν: «Είναι συναισθηματικό το δέσιμο ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και αγγίζει κι εμένα. Έτσι μεγάλωσα και γνωρίζω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα».

Ο 43χρονος Σέρβος τεχνικός έχει στο παρελθόν εργαστεί στον πάγκο της Παρτιζάν, της Μακάμπι Χάιφα και τριών ομάδων της Κίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στανόγεβιτς θα αμείβεται ετησίως με περίπου 500.000 ευρώ, επομένως μαζί με το τεχνικό του επιτελείο και την εφορία θα κοστίζει ετησίως στον ΠΑΟΚ πάνω από ένα εκατ. ευρώ. Μαζί του ο Στανόγεβιτς θα φέρει ο βοηθό προπονητή, αναλυτή αγώνων και γυμναστή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή