Στηρίζει τους πρόσφυγες η ΕΠΣ Καβάλας και τους ετοιμάζει ομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Στο πλευρό των προσφύγων βρίσκεται η ΕΠΣ Καβάλας, ανακοινώνοντας ότι αναμένεται να βρει γυμναστή, ο οποίος εθελοντικό θα φτιάξει μία ομάδα από πρόσφυγες που θα δίνει αγώνες με επίλεκτες ομάδες της περιοχής.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ευαισθητοποιημένη στο λεπτό θέμα των προσφύγων, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη Διεύθυνση Οργανισμού Μετανάστευσης, ΚΑΜΠ ΔΟΜΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, προκειμένου να βοηθήσει τους πρόσφυγες, που  τόσο βάναυσα έχουν ξεριζωθεί από τις πατρίδες τους, να ενταχθούν στην τοπική μας κοινωνία.

Η Επιτροπή για θέματα προπονητών, καθώς και η Επιτροπή Πρωταθλημάτων κινείται μεθοδικά και συντονισμένα με τη Διεύθυνση του Οργανισμού, ώστε να συνεργαστούμε με έναν εθελοντή προπονητή – γυμναστή που θα ετοιμάσει την ποδοσφαιρική ομάδα των προσφύγων, ώστε να είναι σε θέση να δίνει φιλικούς αγώνες με ομάδες επίλεκτων του νομού μας.

Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλλουμε κι εμείς, ως εκπρόσωποι του τοπικού μας ποδοσφαίρου, στο να βρουν οι άνθρωποι αυτοί μια διέξοδο στα τόσα προβλήματα που τους ταλανίζουν στη ζωή τους.

Τέλος, στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των προσφύγων καλύτερη».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή