Πέντε ομάδες της Football League δεν πήραν πιστοποιητικό, μία κινδυνεύει

Print Friendly, PDF & Email

Με δελτίο Τύπου, η ΕΕΑ ανακοίνωσε τις ΠΑΕ της Football League που πέρασαν επιτυχώς τον έλεγχο και πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της σεζόν 2017/18.
Συνολικά, έλαβαν πιστοποιητικό 13 ΠΑΕ, ενώ απέτυχαν να πάρουν οι Αχαρναϊκός, Κισσαμικός, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης.

Η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει τους λόγους που δεν πήραν πιστοποιητικό, ούτε αναφέρει ότι οι φάκελοι τους θα κριθούν σε νέα συνεδρίαση, επομένως με βάση την ανακοίνωση και μόνο συνάγεται ότι αυτές οι ομάδες είναι στον αέρα, διότι σύμφωνα με τον νόμο όσες ομάδες δεν παίρνουν πιστοποιητικό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, Δόξα Δράμας και Καραϊασκάκης πρέπει να προσκομίσουν τη μετοχική του σύνθεση, ο Απόλλων Λάρισας και ο Κισσαμικός έχουν ελείψεις που μπορούν να καλυφθούν, ενώ σε πιο δυσχερή θέση είναι ο Αχαρναϊκός.

Η ΕΕΑ θα εξετάσει εκ νέου τους φακέλους των πέντε αυτών ομάδων την Πέμπτη 26/10

Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου, τα χρονικά περιθώρια συνεπώς είναι στενά και μένει πλέον να διευκρινιστεί από την ΕΕΑ αν τελικά θα δοθεί κάποια μικρή παράταση σε αυτές τις πέντε ομάδες προκειμένου να συμπληρώσουν τους φακέλους τους.

Σε ό,τι αφορά στον Παναθηναϊκό και την αίτηση περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του, η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

1. Αίτηση των εταιρειών «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE ΑΕ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 02-11-17

2. Αίτηση τoυ αθλητή Σάββα-Αλέξανδρου Μανούσου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΑΒΑΛΑ. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 02-11-17

3. Άδειες 69Α
– ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Κυριαζόπουλος Νικόλαος (40%)
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

4. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:
1. ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
2. ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
3. ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
4. ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
5. ΠΑΕ ΟΦΗ
6. ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
7. ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ
8. ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
9. ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ
10. ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
11. ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
12. ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
13. ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή