«Στοπ» Βασιλειάδη στη μετακίνηση φιλάθλων του Πανιώνιου και της Λαμίας

Print Friendly, PDF & Email

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Πανιώνιου και της Λαμίας για τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ για τα play-offs και Άρη για την 31η πρώτη αγωνιστική της Football League αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Απαγόρευση ανοίγματος θύρας και διάθεσης εισιτηρίων καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 21-05-2017 και ώρα 17:00, στο Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Απαγόρευση ανοίγματος θύρας και διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης αυτών, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής των PLAY OFF του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 21-05-2017 και ώρα 18:15 στο γήπεδο Τούμπας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή