Σύρραξη στη Ριζούπολη μεταξύ οπαδών και Κασναφέρη – Aνακοίνωση Απόλλωνα

Print Friendly, PDF & Email

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης – Πλατανιά 0-1, ένας οπαδός μπήκε στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκρεμάσει-μαζέψει κάποια πανό, με τον Γιώργο Κασναφέρη να του ζητάει να βγει αμέσως έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του σταθμού η απάντηση του εν λόγω φιλάθλου, ωστόσο, ήταν «δικό μου είναι το γήπεδο…», με τον τεχνικό διευθυντή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να του ανταπαντά «φύγε, ρε τσουτσέκι, από εδώ»!

Βλέποντας τη λεκτική αντιπαράθεση, περίπου δέκα οπαδοί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έκαναν «ντου» και ακολούθησε χαμός, με τον κ. Κασναφέρη, μάλιστα, να δέχεται γροθιά στο πρόσωπο από κάποιον, o οποίος αναζητείται…

Να σημειώσουμε, επίσης, πως στο όλο σκηνικό συμμετείχαν, τόσο ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Έκτορας Μονεμβασιώτης όσο και ο πατέρας του και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Παναγιώτης, περισσότερο, βέβαια, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον πρώτο να αναφέρει μετα το επεισόδιο στους οπαδούς: «Αυτοί είστε»!

Με αφορμή το συμβάν ο Απόλλωνας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται. Καταδικάζουμε τη βία προς οποιονδήποτε και φυσικά όταν αυτή εκδηλώνεται σε βάρος μέλους της οικογένειας του Απόλλωνα. Θεωρούμε ότι οι δράστες περιστατικών όπως αυτό που ζήσαμε μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά, όσο και αν σε αυτό δόθηκε μεγαλύτερη από την πραγματική, από τα ΜΜΕ, έκταση, δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην οικογένειά μας.

Θεωρούμε ότι μόνο ζημιά κάνουν στον Απόλλωνα και εμποδίζουν με τη συμπεριφορά τους το έργο και την προσπάθεια ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά για την ομάδα και εργάζονται για το καλό της. Η βία δεν αποτελεί λύση και είναι δεδομένο ότι αποτελεί τρόπο δράσης ανεγκέφαλων, τους οποίους δεν θέλουμε στο γήπεδό μας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή