Τί κατέθεσαν οι τέσσερις αστυνομικοί που χτυπήθηκαν στο Καραϊσκάκη

Print Friendly, PDF & Email

Προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από την αρμόδια διεύθυνση της αστυνομίας σχετικά με τα συμβάντα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη κυρίως μετά τη λήξη του ημιτελικού κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2, που έγινε την Μ. Πέμπτη 13/4.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατάθεση στην αρμόδια διεύθυνση της αστυνομίας έχουν δώσει οι τέσσερις αστυνομικοί που χτυπήθηκαν και μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο κατά τα επεισόδια που έγιναν στο χώρο των αποδυτηρίων.

Στις ένορκες καταθέσεις τους φέρονται να είπαν ότι τους επιτέθηκαν περίπου 50 άτομα, τα οποία δεν είχαν διακριτικά αλλά -όπως ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Το περιεχόμενο των καταθέσεών τους συμπίπτει με την έκθεση της αστυνομίας. Ειδικότερα γίνεται ανφορά σε αντεγκλήσεις που σημειώθηκαν μεταξύ ποδοσφαιριστών, παραγόντων, διαιτητών και ατόμων άγνωστης ιδιότητας στους διαδρόμους έξω από τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να παρέμβουν για να επιβάλουν την τάξη.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται θα κληθούν να δώσουν κατάθεση και εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή