Ταυτοποιήθηκαν 26 άτομα για επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου

Print Friendly, PDF & Email

Η Αστυνομία ενημερώνει με ανακοίνωσή της ότι κατά την εξέλιξη των ερευνών για τα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι τώρα 26 άτομα, εκ των οποίων 20 ημεδαποί, πέντε Αλβανοί και ένα από τη Λ.Δ. του Κονγκό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδόσφαιρου Κυπέλλου Ελλάδος

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα

Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδόσφαιρου Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017), στο Βόλο Μαγνησίας. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα ηλικίας από (19) έως (45) ετών. Π ρόκειται για (20) ημεδαπούς και (6) αλλοδαπούς, εκ των οποίων (5) υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, (4) ημεδαποί ηλικίας (33,35,38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι – κατά περίπτωση – για παραβάσεις των νόμων για ε ρασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή