Τα κωλύματα παραγόντων, η ΕΠΟ, τα μανταλάκια και το μπιφτέκι ανάποδα!

Print Friendly, PDF & Email

To θέμα των κωλυμάτων παραγόντων με αφορμή το βούλευμα με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη 28 πρόσωπα του ποδοσφαίρου για «αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα» και «διεύθυνση και σύσταση συμμορίας» συζητήθηκε στην ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μετείχαν βουλευτές του κόμματος, το αθλητικό του τμήμα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης και ο γ.γ.α. Ι. Συναδινός.

Επίσης συζητήθηκε και η περίπτωση του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ το οποίο εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, o Bασιλειάδης είπε ότι έχει απευθύνει ερώτημα στην ΕΠΟ για το μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής και περιμένει απάντηση, ενώ ο Συναδινός είπε ότι δεν υπάρξει εξέλιξη θα αναγκαστεί να ενεργήσει ο ίδιος, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα είναι υπόλογος. Σε μια αποστροφή του λόγου του για το ίδιο θέμα ο Γ.Γ.Α φέρεται να είπε: «δεν θα με βγάλουν στα μανταλάκια».

Ο Π. Κωνσταντινέας, ζήτησε «πολιτική κάλυψη» για το θέμα του βουλεύματος για τη «συμμορία» του ποδοσφαίρου – υπόθεση στην οποία είναι μάρτυρας, τονίζοντας ότι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε κόμμα σε σχέση με όσα έχε καταθέσει σε αντίθεση με άλλους που «γύρισαν το μπιφτέκι ανάποδα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή