Τα πρόσωπα του νέου ΔΣ και παραλειπόμενα από τις εκλογές της ΕΠΣ Λάρισας

Print Friendly, PDF & Email

Με την εκλογή της παράταξης “Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό” ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης 18/7 οι “πολύπαθες” αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Λάρισας, όπου την προεδρία αναμένεται να αναλάβει κατά την συγκρότηση σε σώμα την Πέμπτη 20/7 ο επικεφαλής Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος εκλέγεται στην διοίκηση για δεύτερη φορά μετά από το 2013, όταν εξελέγη με την “παράταξη Γρηγορίου”.

Διοικητική εμπειρία έχουν επίσης ο Αριστοτέλης Γκούμας (εκλέγεται από το 2009 για τρίτη φορά), ο Ελευθέριος Γρηγοριάδης (επίσης από το 2009 σύμβουλος της ΕΠΣΛ) και ο Γιάννης Ιωαννίδης (από το 2013), ενώ στην διοίκηση επανακάμπτει ο άλλοτε αντιδήμαρχος Τυρνάβου Βασίλης Νταβαρούκας που εκλέγεται ανελλιπώς από το 1996 με εξαίρεση την τελευταία τετραετία (2013-2017) που ήταν στέλεχος της ηττηθείσης πλευράς.

Οι υπόλοιποι δέκα σύμβουλοι εκλέγονται για πρώτη φορά, ενώ ο μόνος της πλευράς Μπουχλαριώτη που δεν κατάφερε να εκλεγεί είναι ο πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς Γρηγόρης Γουργιώτης που υστέρησε αισθητά στην σταυροδοσία, μένοντας προφανώς εκτός “γραμμής”.

Δεν εξελέγησαν, επίσης, οι Γιώργος Ακριβούλης και Διαμαντής Αδαμόπουλος που έλαβαν συμβολικό αριθμό ψήφων. Ήταν οι δύο, από την “παράταξη Γρηγορίου” που δεν απέσυραν την υποψηφιότητά τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τον Ακριβούλη (πρόεδρο της προσωρινής διοικούσης επιτροπής της ΕΠΣΛ) υπέδειξε ως υποψήφιο ο Αστέρας Τυρνάβου (σωματείο που εκπροσωπεί τους “Ρομά” της περιοχής) αλλά ήταν ανάμεσα στα 16 που δεν κατέθεσαν πληρεξούσιο για να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εντελώς διαφορετικοί ήταν οι λόγοι που δεν κατέθεσε πληρεξούσιο το “αυτοοργανωμένο” σωματείο “Μαρίνος Αντύπας” (έχουν σχέση με την γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας, που κινείται στον εν γένει “ελευθεριακό χώρο” και είναι κατά της εμπορευματοποίησης του ποδοσφαίρου), ενώ τα τέσσερα νεοσύστατα σωματεία που ιδρύθηκαν τον Αύγουστο του 2016 (παρότι κατέθεσαν πληρεξούσια τα τρία εξ αυτών, Αναγέννηση Πυργετού – ΑΕ Μάνδρας – Μπαράζ Πηνειός) κρίθηκε την τελευταία στιγμή ότι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

Το τέταρτο σωματείο της κατηγορίας αυτής, ο Πύρρος Βορειοηπειρωτών, δεν κατέθεσε επίσης πληρεξούσιο αλλά – νωρίτερα – είχε υποδείξει υποψήφιο με την πλευρά Γρηγορίου (Θωμάς Παντελής) και η υποψηφιότητά του είχε εγκριθεί κατά την συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου!

O NEOΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Όσον αφορά τον νέο πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρη Μπουχλαριώτη είναι 45 ετών, πατέρας δύο παιδιών, γεωπόνος με σπουδές στην Θεσσαλονίκη και ιδιοκτήτης μεγάλης μονάδας επεξεργασίας και τυποποίησης χοιρινού κρέατος.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα διοικητικά πράγματα του ποδοσφαίρου ως πρόεδρος της ομάδας της γενέτειράς του (Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), που τώρα αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία του νομού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή