Την ημέρα των εκλογών συζητούνται τα ασφαλιστικά μέτρα για την ακύρωση τους!

Print Friendly, PDF & Email

Την Παρασκευή στην εννέα το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, μία ώρα πριν την έναρξη των προγραμματισμένων εκλογών της ΕΠΟ θα συζητηθεί στο αρμόδιο δικαστήριο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν α) το σωματείο του ΟΦΗ ’94, β) το σωματείο ΑΕ Καμιλαρίου και ο ταμίας της ΕΠΣΗ Γιώργος Βοζικάκης που είναι μέλος του και υποψήφιος αναπληρωματικός σύμβουλος στις εκλογές της ΕΠΟ.

Οι προσφεύγοντες θα ζητήσουν την έκδοση προσωρινής διαταγής περί ακύρωσης των εκλογών.

Ενώ, λοιπόν στο Intercontinental θα βρίσκονται οι εκπρόσωποι της ΓΣ της ΕΠΟ για μετάσχουν στις εκλογές, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, τη ίδια ώρα θα συζητείται η νομιμότητα τέλεσης των εκλογών που στο μεταξύ δεν αποκλείεται να έχουν αρχίσει.

Το άκουσμα της προσφυγής στα δικαστήρια κατά της τέλεσης των εκλογών προκάλεσε αναταραχή, ενώ έγινε γνωστή και στους εκπροσώπους των FIFA – UEFA που βρίσκονται στην Αθήνα.

Πηγές από την ΕΠΟ εκτιμούσαν ότι η πιθανότητες αναβολής των εκλογών είναι ελάχιστες, ενώ τόσο η ΕΠΟ, όσο και «παράταξη Γραμμένου», η οποία θέλει να γίνουν εκλογές είχαν συσκέψεις με νομικούς προκειμένου να ετοιμάσουν την άμυνά τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή