Το έγγραφο της Super League στην EEA για την “υπόθεση Πορτουλίδη”!

Print Friendly, PDF & Email

Έγγραφο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, το οποίο αποκαλύπτει το Soccerplus, έστειλε την Τετάρτη 3/5 η Super League, με υπογραφή του προέδρου της Γ. Στράτου, ζητώντας να της διαβιβαστεί η από 27/4 απόφαση της Επιτροπής περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Ηρακλή «για τον αθλητή Ν. Πορτουλίδη , τον προπονητή Ν. Παπαδόπουλο και τον τρίτο Ε. Σιδηρόπουλο».

Μόλις δύο ημέρες μετά από αυτήν την πράξη της Super League, δηλαδή την Παρασκευή 5/5, έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ Λεβαδειακός, με έγγραφο προς την Λίγκα και τον πρόεδρό της Γιώργο Στράτο, αλλά και με κοινοποίηση προς όλες τις ΠΑΕ της κατηγορίας, ζητεί στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού της Δευτέρας 8/5 να τεθεί ως πρώτο θέμα η εξόφληση ή όχι του ποδοσφαιριστή Νίκου Πορτουλίδη από τον Ηρακλή.

Στον Ηρακλή εκτιμούν ότι το αρχικό αίτημα της Super League σε συνδυασμό με αυτό του Λεβαδειακού λίγες ημέρες μετά και με το ίδιο θέμα ενδέχεται να υποκρύπτει μεθόδευση.

Θεωρούν την κίνηση του κ. Στράτου καταχρηστική, ενώ επί της ουσίας υποστηρίζουν ότι ο Πορτουλίδης έχει εξοφληθεί μέσω της εγγυητικής επιστολής και γι’ αυτό δεν έχει διαμαρτυρηθεί.

Όσο για τον Λεβαδειακό, ο οποίος βαθμολογικά έχει υποβιβαστεί θα κυνηγήσει τον Ηρακλή, που είναι ο πιο «αδύναμος κρίκος» προκειμένου να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή