Το σκάφος του ποδοσφαίρου θα κερδίσει έχοντας στο τιμόνι τον Γραμμένο

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα ειλικρινή συγχαρητήριά τους για τη νίκη και εκλογή στην Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του κ. Ευάγγελου Γραμμένου.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το σκάφος του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχει μόνο να κερδίσει έχοντας στο τιμόνι του τον Ευάγγελο Γραμμένο.

Ένα απλό παράδειγμα θ’ αναφέρουμε. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 η ΕΠΣ Μακεδονίας, ανάμεσα στις πολλές πρωτοπόρες σκέψεις των τότε διοικούντων, έκανε πράξη και την έναρξη των παιδικών πρωταθλημάτων. Ο σημερινός Πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν ανάμεσα σ΄αυτούς που με θέρμη στήριξαν στη συνέχεια το τολμηρό τότε εγχείρημα. Άραγε πόσοι εκείνη την εποχή στην ποδοσφαιρική Ελλάδα γνώριζαν για παιδικά πρωταθλήματα ?

Ο μέχρι πρότεινος Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι σε όλους εμάς γνωστός και από τότε έχει τις ίδιες σκέψεις, προτάσεις, ιδέες, απόψεις και οράματα για το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Το έργο που έχει μπροστά της η νέα διοίκηση της ΕΠΟ είναι επίπονο, δύσκολο και ιδιόμορφο. Ευχόμαστε υγεία στον νέο Πρόεδρο και σ΄όλα τα μέλη του καινούργιου ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Πιστεύοντας ότι θα σκεφθεί με επιτυχία η όλη προσπάθεια, εμείς σαν Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης θα είμαστε πάντοτε δίπλα στις σωστές και ουσιαστικές προσπάθειες των ανθρώπων του ποδοσφαίρου με στόχο τις καλύτερες ημέρες του αθλήματος για το οποίο έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας.

Θερμές αθλητικές ευχές στον Πρόεδρο της ΕΠΟ και στους συνεργάτες του στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και καλή επιτυχία στον δρόμο που έχουν μπροστά τους για ένα καλύτερο και υγιές ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή