Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

"Κράξιμο" από Συναδινό στην ομοσπονδία βόλεϊ

Ημερομηνία: 06 Ιουνίου, 2016 18:43
"Κράξιμο" από Συναδινό στην ομοσπονδία βόλεϊ

Με αφορμή τη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Ε.Ο.ΠΕ για την καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων μισθών από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, η Γ.Γ.Α. ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι: 

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει ήδη λάβει το ποσό των 491.140,00 € ως πρώτη δόση της κρατικής επιχορήγησης, που για το 2016 ανέρχεται σε 1.275.000,00 € και είναι αυξημένη έναντι των 1.240.000,00 € του 2015. Η καταβολή έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Παρακρατήθηκαν 18.859,00 € από των Δ.Ο.Υ. λόγω οφειλών.

Προκειμένου για την καταβολή της δεύτερης δόσης, ο απολογισμός έτους 2015 της Ομοσπονδίας είναι προς έγκριση στις υπηρεσίες της Γ.Γ.Α., πλην όμως η πρόταση για τον προϋπολογισμό του 2016 από την Ε.Ο.ΠΕ και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα, όπως ορίζει ο νόμος ως προϋπόθεση για την καταβολή της επόμενης δόσης, (αγωνιστικό πρόγραμμα του τρέχοντος έτους, απολογιστικά στοιχεία των μεταβάσεων) απεστάλησαν μόλις την 3η Ιουνίου 2016.

Όσον δε αφορά στις μισθοδοσίες υπενθυμίζουμε ότι είναι «ακατάσχετες» και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληρωμές άλλων ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Κατόπιν αυτών, η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ καλείται να απαντήσει στον κόσμο του βόλεϊ:

1. Πότε στο παρελθόν τον 6ο μήνα του έτους, και υπό συνθήκες δημοσιονομικής κρίσης, η Ε.Ο.ΠΕ είχε εισπράξει 491.140,00 € (α δόση) + 382.500,00 € (β δόση) = 873.640,00 €;

2. Πώς γίνεται την ίδια μέρα που η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ εκφράζει την συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, να θυμάται ότι πρέπει να υποβάλλει δικαιολογητικά για την εκταμίευση της 2ης δόσης της επιχορήγησης; (3 Ιουνίου 2016)

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η επιχορήγηση της Ε.Ο.ΠΕ., τον Οκτώβριο του 2015 αυξήθηκε κατά 212.000,00 € επιπλέον της αρχικής για την πληρωμή δεδουλευμένων των εργαζόμενων στις Ενώσεις. Ως εκ τούτου η καλύτερη συμπαράσταση στους εργαζόμενους είναι η ορθότερη διαχείριση των κρατικών ενισχύσεων και η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων. Η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ οφείλει άμεσα να συντάξει πρόγραμμα εξυγίανσης και να μην εμφανίζει την σημερινή πτωχευτική οικονομική εικόνα».

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

O Κώστας Νικολαΐδης νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου
O Κώστας Νικολαΐδης νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 19:04

Πρόσωπα που ήταν και στην προηγούμενη σύνθεση του ΔΣ της ΕΠΣ Χίου ηγούνται στο νέο διοικητικό σχήμα που συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την περασμένη Δευτέρα (20/02).

Περισσότερα...
Suspicious betting activity on certain Bundesliga matches
Suspicious betting activity on certain Bundesliga matches Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 18:29

A new study has uncovered what it described as unusual betting activity surrounding the Bundesliga games of three referees over a five-year period. However, it notes that this does not amount to proof of match fixing.

Περισσότερα...
"Κατανοώ τον κόσμο, οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους"
"Κατανοώ τον κόσμο, οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους" Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 17:59

Για την απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου από την τεχνική ηγεσία του Αρη τοποθετήθηκε ο Θοδωρής Καρυπίδης, τονίζοντας ότι κατανοεί τον κόσμο της ομάδας, ενώ ζήτησε από τους παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Περισσότερα...
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συνεχάρη τον ΟΣΦΠ για την πρόκριση
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συνεχάρη τον ΟΣΦΠ για την πρόκριση Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 17:24

Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, απέστειλε ο πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος, για την πρόκριση των "ερυθρολεύκων" στους "16" του Europa League.

Περισσότερα...
Ενωμένα τα προσφυγικά σωματεία υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ
Ενωμένα τα προσφυγικά σωματεία υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 16:52

Στο πλευρό της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου τάσσονται περίπου 2.000 προσφυγικά σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα, ετοιμάζοντας "κοινό μέτωπο" που θα έχει ως στόχο να πιέσει τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Αρη Βασιλόπουλο.

Περισσότερα...
«Οι Depeche Mode δεν έχουν καμία σχέση με την άκρα δεξιά»
«Οι Depeche Mode δεν έχουν καμία σχέση με την άκρα δεξιά» Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 16:09

O Richard Spencer, o alt-right πολιτικός, επικεφαλής του εθνικιστικού think tank National Policy Institute και υποστηρικτής της ανωτερότητας της Λευκής Φυλής και, προφανώς, και του Donald Trump, έφαγε πόρτα από το αγαπημένο του συγκρότημα, τους Depeche Mode.

Περισσότερα...
Επισημοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Αναστόπουλο
Επισημοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Αναστόπουλο Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 15:34

Η ΠΑΕ Άρης με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή, Νίκο Αναστόπουλο. Το διαζύγιο είχε πραναγγελθεί ήδη από την Πέμπτη (23/2) από τον διοικητικό ηγέτη των «κίτρινων» Θοδωρή Καρυπίδη. 

Περισσότερα...
Γκάφα με το σήμα του Άγιαξ η UEFA
Γκάφα με το σήμα του Άγιαξ η UEFA Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 15:30

Η UEFA υπέπεσε σε μία χοντρή γκάφα αφού στη φωτογραφία που ανάρτησε με τα σήματα των 16 ομάδων που συμμετείχαν στην κλήρωση για το Γιουρόπα Λιγκ, δεν απεικονίζεται το σήμα του Ευρωπαίου Άγιαξ αλλά αυτό της Νοτίου Αφρικής!

Περισσότερα...

Blogs

Socceropolis

Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3