Ημερομηνία

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΔΠΛ για Παπαδάκο

Ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου, 2017 12:51
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΔΠΛ για Παπαδάκο

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιάννη Παπαδάκου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, εκφράζοντας την θλίψη του για τον χαμό ενός ακόμα ανθρώπου του χώρου της διαιτησίας, λίγες μέρες μετά την απώλεια του Μάκη Γερμανάκου.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Μεγάλη θλίψη προκάλεσε σε όλα τα παλιά μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, η είδηση του θανάτου  του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 79 ετών. Ήταν το δεύτερο, μέσα σε λίγες μέρες, μεγάλο διαιτητικό όνομα, μετά τον Μάκη Γερμανάκο, που έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας κενό αναπλήρωτο στις τάξεις του λαοφιλούς Λειτουργήματος.

Δικαιολογημένη η θλίψη των παλιών μελών του ΣΔΠΛ, που συναναστράφηκαν ή γνώριζαν τις πολυποίκιλες και ωφέλιμες δραστηριότητες του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, για δεκάδες χρόνια στο χώρο της Ελληνικής Διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Υπήρξε διαιτητής Α Εθνικής για μία σχεδόν δεκαετία. Σταματώντας την ενεργό δράση του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ονομάστηκε καθηγητής Διαιτησίας, εκ των πρωτοπόρων στο χώρο και εκατοντάδες Έλληνες διαιτητές, όχι μόνο του Συνδέσμου Πειραιά, του οποίου ήταν μέλος, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, έγιναν δέκτες των πολύτιμων διαιτητικών μαθημάτων και συμβουλών του, στα αμέτρητα σεμινάρια που ήταν προσκεκλημένος και που πάντα με προθυμία αποδέχονταν να είναι κύριος ομιλητής τους.

Επέδειξε αστείρευτη συνδικαλιστική διαιτητική δραστηριότητα και οι πνευματικές του ικανότητες τον ανέδειξαν κύριο πρόσωπο σε Όργανα της Διαιτησίας και του Ποδοσφαίρου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΔΠΕ) για πολλά χρόνια, μέλος του Συμβουλίου Επιλογής Διαιτητών (ΣΕΔ), στο οποίο συνεργάστηκε με τον επίτιμο σήμερα πρόεδρο του ΣΔΠΛ κ. Τιμολέοντα Λάτσιο, μέλος Οργάνων (Πειθαρχικών και Ορισμού), της ΕΠΑΕ και της ΕΠΟ και πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνες της Α΄ Εθνικής.

Μα πάνω από όλα τα παραπάνω, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ υπήρξε ένας μεγάλος και αληθινός φίλος της Λαρισινής Διαιτησίας και το αποδείκνυε πάντοτε, όταν με προθυμία δέχονταν τις προσκλήσεις του Συνδέσμου μας να τιμήσει με την παρουσία του γιορταστικές ή επετειακές εκδηλώσεις ή να διδάξει σε σεμινάρια διαιτησίας που κατά καιρούς διοργάνωνε.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και εύχεται τη μακροζωΐα των μελών της, για να θυμούνται και να αναπολούν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του πολυαγαπημένου τους ΓΙΑΝΝΗ.

Οι παλιοί Λαρισαίοι διαιτητές ποδοσφαίρου δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσουν. Η μνήμη του θα παραμείνει αιώνια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ".

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επανεκλογή του Περικλή Λασκαράκη στην ΕΠΣ Θεσσαλίας
Επανεκλογή του Περικλή Λασκαράκη στην ΕΠΣ Θεσσαλίας Ημερομηνία άρθρου: 22 Φεβρουαρίου, 2017 21:50

Ενώ η "συμμαχία" δήθεν δοκιμάζεται από δημοσιεύματα που διαψεύδονται και τα οποία απηχούν τους ευσεβείς πόθους των όψιμων "συναινετικών", η πραγματικότητα στις εκλογές που γίνονται στις Ενώσεις, αποτελεί καθρέπτη των επικείμενων εξελίξεων.

Προκλήσεις από οπαδούς της Σάλκε στην "Veltins Arena"
Προκλήσεις από οπαδούς της Σάλκε στην "Veltins Arena" Ημερομηνία άρθρου: 22 Φεβρουαρίου, 2017 21:36

Μετά την παρουσία τους στην Τούμπα, όπου κουνούσαν επιδεικτικά 50ευρα, οι οπαδοί της Σάλκε ήταν προκλητικοί και στην έδρα της ομάδας τους στον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

Τον Απρίλιο τα εγκαίνια του Apple Park στην Καλιφόρνια
Τον Απρίλιο τα εγκαίνια του Apple Park στην Καλιφόρνια Ημερομηνία άρθρου: 22 Φεβρουαρίου, 2017 21:30

Την εγκαινίαση του νέου της αρχηγείου στην Καλιφόρνια τον Απρίλιο ανακοίνωσε η Apple. Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρώτο κύμα εργαζομένων θα μετακινηθεί στο Apple Park, την άνοιξη.

Παλικάρι στο ευρωπαϊκό του "αντίο" ο ΠΑΟΚ, 1-1 με τη Σάλκε
Παλικάρι στο ευρωπαϊκό του "αντίο" ο ΠΑΟΚ, 1-1 με τη Σάλκε Ημερομηνία άρθρου: 22 Φεβρουαρίου, 2017 21:04

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποκλείστηκε από το Europa League, όμως αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, καθώς πήρε ισοπαλία από τη Σάλκε στη Γερμανία (1-1), αποζημιώνοντας τους 5.00 φίλους που βρέθηκαν στην "Veltins Arena".

Οι "Βαζιβουζούκοι" κυνηγούν τον Σάββα Θεοδωρίδη
Οι "Βαζιβουζούκοι" κυνηγούν τον Σάββα Θεοδωρίδη Ημερομηνία άρθρου: 22 Φεβρουαρίου, 2017 20:31

Την επέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και την αναφορά του στους "Βαζιβουζούκους" ζητεί ο σύλλογος "Ρίζες", επικαλούμενος τον νέο ρατσιστικό νόμο.

Απορρίφθηκε το αίτημα του Σισέ,στις 28/02 συνεχίζεται η δίκη
Απορρίφθηκε το αίτημα του Σισέ,στις 28/02 συνεχίζεται η δίκη Ημερομηνία άρθρου: 22 Φεβρουαρίου, 2017 20:18

Την απόρριψη του αιτήματος της πλευράς του Τζιμπρίλ Σισέ για εξαίρεση της εισαγγελέως κ. Γκαμηλιέρη  από την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά το επεισόδιο μεταξύ του Γάλλου και του Βαγγέλη Μαρινάκη αποφάσισε το τριμελές δικαστήριο.

Αναβάλλεται το Απόλλων Πατρών-ΟΣΦΠ λόγω καρναβαλιού
Αναβάλλεται το Απόλλων Πατρών-ΟΣΦΠ λόγω καρναβαλιού Ημερομηνία άρθρου: 22 Φεβρουαρίου, 2017 20:07

Την αναβολή του αγώνα Απόλλων Πατρών-Ολυμπιακός για την Basket League αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, λόγω του καρναβαλιού, έπειτα από εισηγήσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Πέθανε ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης
Πέθανε ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης Ημερομηνία άρθρου: 22 Φεβρουαρίου, 2017 19:59

Ο Θέμης Μάνεσης έφυγε από τη ζωή πριν λίγη ώρα σε ηλικία 72 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με πολλά καρδιολογικά προβλήματα σε κλινική της Αθήνας.

Blogs

Socceropolis