Ημερομηνία

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΔΠΛ για Παπαδάκο

Ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου, 2017 12:51
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΔΠΛ για Παπαδάκο

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιάννη Παπαδάκου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, εκφράζοντας την θλίψη του για τον χαμό ενός ακόμα ανθρώπου του χώρου της διαιτησίας, λίγες μέρες μετά την απώλεια του Μάκη Γερμανάκου.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Μεγάλη θλίψη προκάλεσε σε όλα τα παλιά μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, η είδηση του θανάτου  του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 79 ετών. Ήταν το δεύτερο, μέσα σε λίγες μέρες, μεγάλο διαιτητικό όνομα, μετά τον Μάκη Γερμανάκο, που έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας κενό αναπλήρωτο στις τάξεις του λαοφιλούς Λειτουργήματος.

Δικαιολογημένη η θλίψη των παλιών μελών του ΣΔΠΛ, που συναναστράφηκαν ή γνώριζαν τις πολυποίκιλες και ωφέλιμες δραστηριότητες του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, για δεκάδες χρόνια στο χώρο της Ελληνικής Διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Υπήρξε διαιτητής Α Εθνικής για μία σχεδόν δεκαετία. Σταματώντας την ενεργό δράση του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ονομάστηκε καθηγητής Διαιτησίας, εκ των πρωτοπόρων στο χώρο και εκατοντάδες Έλληνες διαιτητές, όχι μόνο του Συνδέσμου Πειραιά, του οποίου ήταν μέλος, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, έγιναν δέκτες των πολύτιμων διαιτητικών μαθημάτων και συμβουλών του, στα αμέτρητα σεμινάρια που ήταν προσκεκλημένος και που πάντα με προθυμία αποδέχονταν να είναι κύριος ομιλητής τους.

Επέδειξε αστείρευτη συνδικαλιστική διαιτητική δραστηριότητα και οι πνευματικές του ικανότητες τον ανέδειξαν κύριο πρόσωπο σε Όργανα της Διαιτησίας και του Ποδοσφαίρου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΔΠΕ) για πολλά χρόνια, μέλος του Συμβουλίου Επιλογής Διαιτητών (ΣΕΔ), στο οποίο συνεργάστηκε με τον επίτιμο σήμερα πρόεδρο του ΣΔΠΛ κ. Τιμολέοντα Λάτσιο, μέλος Οργάνων (Πειθαρχικών και Ορισμού), της ΕΠΑΕ και της ΕΠΟ και πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνες της Α΄ Εθνικής.

Μα πάνω από όλα τα παραπάνω, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ υπήρξε ένας μεγάλος και αληθινός φίλος της Λαρισινής Διαιτησίας και το αποδείκνυε πάντοτε, όταν με προθυμία δέχονταν τις προσκλήσεις του Συνδέσμου μας να τιμήσει με την παρουσία του γιορταστικές ή επετειακές εκδηλώσεις ή να διδάξει σε σεμινάρια διαιτησίας που κατά καιρούς διοργάνωνε.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και εύχεται τη μακροζωΐα των μελών της, για να θυμούνται και να αναπολούν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του πολυαγαπημένου τους ΓΙΑΝΝΗ.

Οι παλιοί Λαρισαίοι διαιτητές ποδοσφαίρου δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσουν. Η μνήμη του θα παραμείνει αιώνια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ".

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΟ: "Ταχύρυθμα σεμινάρια" στους παρατηρητές των ημιτελικών
ΕΠΟ: "Ταχύρυθμα σεμινάρια" στους παρατηρητές των ημιτελικών Ημερομηνία άρθρου: 25 Μαρτίου, 2017 00:55

Επί των ημερών της νέας διοίκησης, που διόρισε η FIFA στην ΕΠΟ παρατηρείται το φαινόμενο της επιβολής ποινών από την πειθαρχική επιτροπή στους παρατηρητές αγώνων του κυπέλλου, οι εκθέσεις των οποίων αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία...

Διορία στο Κατάρ για να αλλάξει την εργατική του νομοθεσία
Διορία στο Κατάρ για να αλλάξει την εργατική του νομοθεσία Ημερομηνία άρθρου: 24 Μαρτίου, 2017 20:29

Διορία μέχρι τον Νοέμβριο έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας των Ηνωμένων Εθνών στο Κατάρ προκειμένου να αλλάξει την εργατική του νομοθεσία λόγω των κατηγόριων περί εξαναγκασμένης εργασίας μεταναστών.

Γκαζάκια στο σπίτι του Τσουκάτου στους Αμπελόκηπους
Γκαζάκια στο σπίτι του Τσουκάτου στους Αμπελόκηπους Ημερομηνία άρθρου: 24 Μαρτίου, 2017 20:00

Τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν τέσσερα γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο πρώην συνεργάτης του Κώστα Σημίτη Θεόδωρος Τσουκάτος στους Αμπελόκηπους.

Δύο αγωνιστικές στον Πέλκα για τον άσεμνο πανηγυρισμό
Δύο αγωνιστικές στον Πέλκα για τον άσεμνο πανηγυρισμό Ημερομηνία άρθρου: 24 Μαρτίου, 2017 19:33

Με αποκλεισμό από τους επόμενους δύο αγώνες του ΠΑΟΚ και πρόστιμο 120 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Super League τον Δημήτρη Πέλκα για τον άσεμνο πανηγυρισμό του μετά το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Μπαγκλαντές: Βομβιστής ανατινάχθηκε στο αεροδρόμιο
Μπαγκλαντές: Βομβιστής ανατινάχθηκε στο αεροδρόμιο Ημερομηνία άρθρου: 24 Μαρτίου, 2017 18:53

Ενας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε την Παρασκευή (24/03) κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπαγκλαντές, χωρίς να υπάρξουν άλλα θύματα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Μέσι "περιποιήθηκε" λεκτικά τον βοηθό του Αργεντινή-Χιλή
Ο Μέσι "περιποιήθηκε" λεκτικά τον βοηθό του Αργεντινή-Χιλή Ημερομηνία άρθρου: 24 Μαρτίου, 2017 18:25

Μπορεί η Αργεντινή να νίκησε τη Χιλή με γκολ του Λιονέλ Μέσι, όμως ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, καθώς έβρισε έναν από τους βοηθούς μετά τη λήξη του αγώνα.

Τουλάχιστον 11 πρόσφυγες νεκροί από νέο ναυάγιο στο Αιγαίο
Τουλάχιστον 11 πρόσφυγες νεκροί από νέο ναυάγιο στο Αιγαίο Ημερομηνία άρθρου: 24 Μαρτίου, 2017 18:11

Τουλάχιστον έντεκα πρόσφυγες και μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στο Αιγαίο Πέλαγος, ανοιχτά του τουρκικού λιμανιού του Κιουσάντασι, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος παράγοντας του Αμβούργου
Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος παράγοντας του Αμβούργου Ημερομηνία άρθρου: 24 Μαρτίου, 2017 17:36

Νεκρός βρέθηκε την Πέμπτη (23/03) ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Αμβούργου, Τίμο Κράους, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 07/01, μετά από συνάντηση με φίλους και συνεργάτες σε εστιατόριο της πόλης.

Blogs

Socceropolis