Ημερομηνία

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΔΠΛ για Παπαδάκο

Ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου, 2017 12:51
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΔΠΛ για Παπαδάκο

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιάννη Παπαδάκου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, εκφράζοντας την θλίψη του για τον χαμό ενός ακόμα ανθρώπου του χώρου της διαιτησίας, λίγες μέρες μετά την απώλεια του Μάκη Γερμανάκου.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Μεγάλη θλίψη προκάλεσε σε όλα τα παλιά μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, η είδηση του θανάτου  του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 79 ετών. Ήταν το δεύτερο, μέσα σε λίγες μέρες, μεγάλο διαιτητικό όνομα, μετά τον Μάκη Γερμανάκο, που έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας κενό αναπλήρωτο στις τάξεις του λαοφιλούς Λειτουργήματος.

Δικαιολογημένη η θλίψη των παλιών μελών του ΣΔΠΛ, που συναναστράφηκαν ή γνώριζαν τις πολυποίκιλες και ωφέλιμες δραστηριότητες του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, για δεκάδες χρόνια στο χώρο της Ελληνικής Διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Υπήρξε διαιτητής Α Εθνικής για μία σχεδόν δεκαετία. Σταματώντας την ενεργό δράση του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ονομάστηκε καθηγητής Διαιτησίας, εκ των πρωτοπόρων στο χώρο και εκατοντάδες Έλληνες διαιτητές, όχι μόνο του Συνδέσμου Πειραιά, του οποίου ήταν μέλος, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, έγιναν δέκτες των πολύτιμων διαιτητικών μαθημάτων και συμβουλών του, στα αμέτρητα σεμινάρια που ήταν προσκεκλημένος και που πάντα με προθυμία αποδέχονταν να είναι κύριος ομιλητής τους.

Επέδειξε αστείρευτη συνδικαλιστική διαιτητική δραστηριότητα και οι πνευματικές του ικανότητες τον ανέδειξαν κύριο πρόσωπο σε Όργανα της Διαιτησίας και του Ποδοσφαίρου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΔΠΕ) για πολλά χρόνια, μέλος του Συμβουλίου Επιλογής Διαιτητών (ΣΕΔ), στο οποίο συνεργάστηκε με τον επίτιμο σήμερα πρόεδρο του ΣΔΠΛ κ. Τιμολέοντα Λάτσιο, μέλος Οργάνων (Πειθαρχικών και Ορισμού), της ΕΠΑΕ και της ΕΠΟ και πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνες της Α΄ Εθνικής.

Μα πάνω από όλα τα παραπάνω, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ υπήρξε ένας μεγάλος και αληθινός φίλος της Λαρισινής Διαιτησίας και το αποδείκνυε πάντοτε, όταν με προθυμία δέχονταν τις προσκλήσεις του Συνδέσμου μας να τιμήσει με την παρουσία του γιορταστικές ή επετειακές εκδηλώσεις ή να διδάξει σε σεμινάρια διαιτησίας που κατά καιρούς διοργάνωνε.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και εύχεται τη μακροζωΐα των μελών της, για να θυμούνται και να αναπολούν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του πολυαγαπημένου τους ΓΙΑΝΝΗ.

Οι παλιοί Λαρισαίοι διαιτητές ποδοσφαίρου δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσουν. Η μνήμη του θα παραμείνει αιώνια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ".

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η σέξι ντραμίστας από την Κορέα... (vid)
Η σέξι ντραμίστας από την Κορέα... (vid) Ημερομηνία άρθρου: 22 Ιανουαρίου, 2017 22:11

To όνομα της είναι A-Yeon. Είναι από την Κορέα και παίζει με ικανοποιητική ευχέρεια ντραμς. Βέβαια αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι παίζει κλασικά rock και metal κομμάτια φορώντας όσο πιο σέξι ρούχα γίνεται...

Ουζουνίδης: "Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί"
Ουζουνίδης: "Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί" Ημερομηνία άρθρου: 22 Ιανουαρίου, 2017 21:47

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της Nova αναφορικά με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μόλις δύο διπλά σε εννιά εκτός έδρας αναμετρήσεις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε «πως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Ένα βήμα εμπρός ένα βήμα πίσω ο ΠΑΟ, ισόπαλος 1-1 στην Κέρκυρα
Ένα βήμα εμπρός ένα βήμα πίσω ο ΠΑΟ, ισόπαλος 1-1 στην Κέρκυρα Ημερομηνία άρθρου: 22 Ιανουαρίου, 2017 21:39

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Μπεργκ, η Κέρκυρα ισοφάρισε με τον Επστάιν, ο Βενέτης αποσόβησε σίγουρο γκολ του Σουηδού φορ πάνω στη γραμμή και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών οι «πράσινοι».

Παράσχος: "Ο Κούγιας μας έβριζε με ακατονόμαστες εκφράσεις"
Παράσχος: "Ο Κούγιας μας έβριζε με ακατονόμαστες εκφράσεις" Ημερομηνία άρθρου: 22 Ιανουαρίου, 2017 20:54

Ο Γιώργος Παράσχος μετά το ματς του Πλατανιά στη Λάρισα με την ΑΕΛ, κατήγγειλε ότι ο Αλέξης Κούγιας εξύβρισε τον ίδιο και τον βοηθό του Π. Γκουτσίδη. Επεισοδιακή η συνέντευξη Τύπου με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΛ να αποκαλεί «ομάδα του συστήματος» τον...

Δύο φοιτητές και ένας διδάσκων σε τμήμα ΤΕΙ!
Δύο φοιτητές και ένας διδάσκων σε τμήμα ΤΕΙ! Ημερομηνία άρθρου: 22 Ιανουαρίου, 2017 20:36

Τμήμα ΤΕΙ έχει στο πρώτο έτος σπουδών δύο (2) φοιτητές και έναν διδάσκοντα! Λειτουργεί στη Ζάκυνθο και αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς εύλογα οι συνθήκες διδασκαλίας μοιάζουν με... ιδιαίτερο φροντιστηριακό μάθημα.

Ισοπαλία (1-1) που βόλεψε και τους δύο στη Λιβαδειά
Ισοπαλία (1-1) που βόλεψε και τους δύο στη Λιβαδειά Ημερομηνία άρθρου: 22 Ιανουαρίου, 2017 19:40

O Λεβαδειακός έπειτα από επτά διαδοχικές ήττες επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Ατρόμητο, που επίσης άφησε πίσω του τις «κακές» ήττες με Πανιώνιο και Κέρκυρα. Λε Ταλέκ στο 10' και Γιουσούφ στο 73' τα γκολ των δύο...

Δοκάρια ναι, γκολ όχι, στο ΑΕΛ - Πλατανιάς
Δοκάρια ναι, γκολ όχι, στο ΑΕΛ - Πλατανιάς Ημερομηνία άρθρου: 22 Ιανουαρίου, 2017 19:25

Τρία δοκάρια, ένα για την ΑΕΛ και δύο για τον Πλατανιά, αλλά κανένα γκολ στην «AEL FC Αρένα». Τους 15 βαθμούς έφτασαν οι «βυσσινί» και παρέμειναν στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Στους 22 οι Κρητικοί και στο -3 από την πεντάδα.

Νεοσύλλεκτοι οι στρατιώτες που σχημάτισαν το σήμα του αλβανικού αετού
Νεοσύλλεκτοι οι στρατιώτες που σχημάτισαν το σήμα του αλβανικού αετού Ημερομηνία άρθρου: 22 Ιανουαρίου, 2017 18:50

Εντοπίσθηκαν άμεσα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού οι στρατιώτες που απεικονίζονται σε φωτογραφία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού.

Blogs

Socceropolis