Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

"Χρειάζεται δουλειά ο Καραντώνης για να πάρει πιο δύσκολα παιχνίδια"

13η Αγωνιστική (05/12/2016)
"Χρειάζεται δουλειά ο Καραντώνης για να πάρει πιο δύσκολα παιχνίδια"

Η διαιτησία του Δημήτρη Καραντώνη στο Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε κάποιο μεγάλο λάθος, ωστόσο ο κριτής του Master REF, Κώστας Ακρίδας, συνιστά στον διαιτητή από την Ημαθία να δουλέψει ακόμη περισσότερο προκειμένου να φτάσει σε επίπεδο για να παίζει πιο δύσκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1, Διαιτητής: Καραντώνης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Παρότι στην εξέδρα υπήρξαν επεισόδια, εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι και σε αυτό βοήθησαν και οι ποδοσφαιριστές.

Για ένα πέναλτι που ζήτησαν οι παίκτες του Ηρακλή, στη φάση με τον Τζημόπουλο, δεν υπάρχει κάτι και ορθά αποφάσισε ο Καραντώνης να συνεχιστεί το ματς.

Επίσης, στον πειθαρχικό έλεγχο τα πήγε καλά, ενώ όταν ξεκίνησαν οι συμπλοκές των οπαδών με την Αστυνομία, ενήργησε σωστά. Διέκοψε ως όφειλε για λίγα λεπτά την αναμέτρηση και από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών έδωσε συνέχεια στο ματς.

Οι βοηθοί διαιτητές έκαναν εκατέρωθεν λάθη, απέφυγαν όμως το κραυγαλέο και επομένως δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Σε ό,τι αφορά τον Καραντώνη πιο γενικά, επιδέχεται βελτίωσης και εκτιμώ ότι πρέπει να δουλέψει πολύ για να μπορέσει να πάρει στη συνέχεια περισσότερα και πιο δύσκολα παιχνίδια».

Βαθμολογία: 8,00

ΣΧΟΛΙΑ

Blogs

Socceropolis

Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3