Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

Master REF: Αλλοίωσε το αποτέλεσμα ο βοηθός Κωσταράς

15η Αγωνιστική (19/12/2016)
Master REF: Αλλοίωσε το αποτέλεσμα ο βοηθός Κωσταράς

Επιμέλεια: Αν. Ζαχαράκης

Ο Τριαντάφυλλος Τίκας παρότι έκανε μία μέτρια διαιτησία, απέφυγε το μεγάλο λάθος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο βοηθός διαιτητή, Κωσταράς, αλλοίωσε το αποτέλεσμα μην υποδεικνύοντας το οφσάιντ στον Μαμπουλού, όπως υποστήριξε κριτής του Master REF, Ναούμ Μιντιούρης.

Αγώνας: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, Διαιτητής: Τίκας, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης.

«Στο 10' ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα στον Αραβίδη για χτύπημα σε αντίπαλο.

Στο 19' λανθασμένα ο βοηθός Κωσταράς ανακόπτει με οφσάιντ υποσχόμενη υπόθεση του ΠΑΣ.

Στο 30' υπάρχει μεν επαφή-κράτημα του Μπουκουβάλα στον Πατίτο ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί την πτώση του παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος κέρδισε έξυπνα το πέναλτι. Δύσκολη φάση για τον Τίκα, ο οποίος πήγε με το γράμμα του νόμου, είδε επαφή και υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Στο 66' είναι κανονικό το γκολ της ΑΕΚ, διότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Περιστερίδης δεν ήταν κάτοχος της μπάλας όταν την κέρδισε ο Γκάλο. Στη συνέχεια ο Περιστερίδης ανατρέπει τον Γκάλο, ωστόσο ο διαιτητής ενήργησε σωστά διότι η ΑΕΚ ήταν δεδομένο πως θα σκοράρει, ενώ εάν υποδείκνυε πέναλτι και κατ' επέκταση αποβολή μπορεί η σφάλλουσα ομάδα, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο ΠΑΣ, να ευνοούνταν αν η ΑΕΚ έχανε το πέναλτι.

Στο 92' σωστά ο βοηθός Κωσταράς ακύρωσε το γκολ του Μιχαήλ διότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 94' όμως το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΣ, που πέτυχε ο Μαμπουλού, είναι οφσάιντ διότι μετά την επαναφορά της μπάλας από το δοκάρι παίχθηκε από παίκτη των φιλοξενούμενων και ο σκόρερ είναι καθαρά εκτεθειμένος.

Γενικά μέτρια κρίνεται η διαιτησία του Τίκα, ο οποίος ωστόσο απέφυγε το σοβαρό σφάλμα και δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τον βοηθό Κωσταρά που υπέπεσε σε σοβαρά λάθη».

Βαθμολογία: 8,00

ΣΧΟΛΙΑ

Blogs

Socceropolis

Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3