Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

Master Ref: "Αψογος ο Κύζας, δεν έχουν βάση οι φωνές του Ηρακλή"

1η Αγωνιστική (03/01/2017)
Master Ref: "Αψογος ο Κύζας, δεν έχουν βάση οι φωνές του Ηρακλή"

Επιμέλεια: Λευτέρης Κοντούρης

Αψογη ήταν η διαιτησία του Γιώργου Κύζα στον αγώνα Ηρακλής-Ξάνθη (0-1), σύμφωνα με τον κριτή του Master REFΚώστα Ακρίδα, ο οποίος χαρακτήρισε "αβάσιμες" τις διαμαρτυρίες από την πλευρά των ηττημένων.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Ηρακλής-Ξάνθη 0-1, Διαιτητής: Κύζας, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

"Οι διαμαρτυρίες του Ηρακλή δεν έχουν καμία βάση. Ο Κύζας ήταν άψογος. Το πέναλτι υπέρ της Ξάνθης στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθαρό, οι δύο κίτρινες στον Περόνε είναι σωστές, ενώ στην φάση που οι άνθρωποι του Ηρακλή ζητούν πέναλτι δεν υπάρχει τίποτα, καθώς ο αμυντικός διώχνει την μπάλα.

ΥΓ: Ο κ. Περόνε πρέπει να καταλάβει ότι στην Ελλάδα βγάζει το ψωμί του. Αν θέλει να κάνει τσαμπουκάδες να πάει στην πατρίδα του, την Αργεντινή".

Βαθμολογία: 8,50

Αγώνας: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-1, Διαιτητής: Τζήλος, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης

"Ο Τζήλος είχε κάποια προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο, τα οποία θα πρέπει να τα προσέξει σε μελλοντικούς αγώνες.

Στο 10’ η βοηθός Κουρομπύλια υπέδειξε λανθασμένα σε θέση offside τον Μυστακίδη, στο 22’ ο Τζήλος δεν έδειξε κάρτα στον Μουλόπουλο για παρατεταμένο τράβηγμα στον Μπίσεσβαρ, ενώ στο 26’ δεν έδωσε ούτε φάουλ ούτε κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ για επικίνδυνο επιθετικό φάουλ στον Ναμάσκο.

Τέλος, στο 37’ ο Μυστακίδης δεν φαίνεται να κάνει φάουλ στον Μουλόπουλο, όμως η φάση δεν είναι ξεκάθαρη από την τηλεόραση. Ισως ο Τζήλος είδε κάποια παράβαση χαμηλά".

Βαθμολογία: 8,10

ΣΧΟΛΙΑ

Blogs

Socceropolis

Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3