Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

Μaster Ref: Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ σε κράτημα του Μπεργκ

1η Αγωνιστική (05/01/2017)
Μaster Ref: Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ σε κράτημα του Μπεργκ

Ένα σοβαρό λάθος έκανε ο διαιτητής Ζαχαριάδης στο ματς του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Ναούμ Μιντιούρη, καθώς στο 64ο λεπτό θα έπρεπε να είχε υποδειχθεί πέναλτι υπέρ των «πράσινων». Θετική η παρουσία του διαιτητή Σκουλά στο Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον Μιχάλη Τσινιάρη.

Αγώνας: Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0, Διαιτητής: Ζαχαριάδης, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης

“Στο 24' ο πρώτος βοηθός σταματάει επίθεση του Παναθηναϊκού με τον Μπεργκ, με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Στο 64' υπάρχει παρατεταμένο κράτημα του Κάργα στον Μπεργκ, με το οποίο δεν επιτρέπει στον παίκτη του Παναθηναϊκού να πάει στην μπάλα και να σουτάρει, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Η φάση είναι πολύ δύσκολη, όμως με τη βοήθεια του ριπλέι φαίνεται πως υπάρχει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Πλατανιά, που θα ήταν η δεύτερη, άρα κόκκινη.

Στο 85' ο δεύτερος βοηθός σταματάει επίθεση του Παναθηναϊκού με τον Χουλτ, με ανύπαρκτο οφσάιντ”.

Βαθμολογία: 8,00

Αγώνας: Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, Διαιτητής: Σκουλάς, Κριτής: Μιχάλης Τσινιάρης

“Στο 28' ο βοηθός κακώς υποδεικνύει τον Μπεν σε θέση οφσάιντ. Η φάση πάντως ήταν οριακή και φαίνεται μόνο όταν παγώνει το ριπλέι, ότι ο παίκτης του Πανιώνιου δεν ήταν εκτεθειμένος.

Στο 48' ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Πασχαλάκης φαίνεται πως βρίσκει πρώτα την μπάλα και μετά ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου, Κόρμπο. Κατά τη γνώμη μου ο διαιτητής Σκουλάς πήρε τη σωστή απόφαση”

Βαθμολογία: 8,30

ΣΧΟΛΙΑ

Blogs

Socceropolis

Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3