Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

Master REF: Με στιλ Κάκου ο Γκράνας αρίστευσε στη Λεωφόρο

2η Αγωνιστική (09/01/2017)
Master REF: Με στιλ Κάκου ο Γκράνας αρίστευσε στη Λεωφόρο

Με... στιλ Τάσου Κάκου, ο Χρήστος Γκράνας συνέχισε τις θετικές παρουσίες, αφού σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Ναούμ Μιντιούρη ήταν άριστος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα.

Αγώνας: Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0, Διαιτητής: Γκράνας, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης

«Στο 54' ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε μία φάση με τον Λέτο, όμως ο αμυντικός Κέρκυρας έκοψε καθαρά την μπάλα και ο διαιτητής ορθά έδειξε «παίζεται».

Στο 83' το γκολ του Λέτο είναι καθαρό αφού ο Μολέντο δεν κάνει κάποια παράβαση στην προσπάθειά του να πάει προς την μπάλα. Ορθά ο ρέφερι κατακύρωσε το τέρμα.

Για ακόμη μία φορά ο Γκράνας αρίστευσε και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στις δύο ομάδες για αμφισβήτηση, όντας άριστος στον πειθαρχικό έλεγχο. Σωστά επίσης αποφάσισε να συνεχιστεί η αναμέτρηση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αφού δεν υπήρξε πρόβλημα ορατότητας της μπάλας για τους παίκτες, ούτε πρόβλημα ολισθηρότητας του αγωνιστικού χώρου, διότι το χιόνι ήταν μαλακό και δεν είχε πιάσει πάγο το γήπεδο. Τέλος, ορθά διέκοψε για λίγα λεπτά την αναμέτρηση στο δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να καθαριστούν οι γραμμές του αγωνιστικού χώρου».
Βαθμολογία: 8,50

ΣΧΟΛΙΑ

Blogs

Socceropolis

Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3