Ένταση αποβολές και 1-1 μεταξύ του ΟΦΗ και του Αρη στο “Γεντί Κουλέ”

ÁÑÇÓ-ÏÖÇ (FOOTBALL LEAGUE) (ICONPRESS/ÂÁÓÉËÇÓ ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ) ÃÊÏË
Print Friendly, PDF & Email

Το ματς του ΟΦΗ με τον Άρη για την 30ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο Ηράκλειο, αποτέλεσμα που εκμηδενίζει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των Θεσσαλονικέων για άνοδο στη Super League.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες, ενώ οι “κίτρινοι” με δέκα.

Δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Stoiximan.gr Football League, ο ΟΦΗ και ο Άρης, που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, τέθηκαν αντιμέτωπες στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν αποκλειστικά το τρίποντο για να διατηρήσουν ελπίδες ανόδου, από την άλλη οι Κρητικοί που ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά έπαιξαν για τη φανέλα και για το λαό τους.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 1-1, αφήνοντας ανάμικτα συναισθήματα στους δύο αντιπάλους. Από τη μια οι γηπεδούχοι που ήταν συνολικά ανώτεροι και άξιζαν το τρίποντο και στην αντίπερα όχθη το σύνολο του Νίκου Κωστένογλου, που στο φινάλε πήγε να κλέψει το ματς στην ανεπανάληπτη ευκαιρία του Τζανακάκη. Η συνάντηση στο “Γεντί Κουλέ” είχε πάθος, ένταση, αποβολές και γενικά όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι.

Ενταση και αποβολές

Ενα μαρκάρισμα του Νάστου στον Τάτο ήταν αρκετό να “ανάψει τα αίματα” στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άρη, για την 30ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων λογομάχησαν, με τους Μπούρμπο και Παντίδο να έρχονται στα χέρια όταν ο πρώτος έπιασε από το λαιμό τον δεύτερο (ο οποίος προηγουμένως έριξε κάτω τον Τάτο) αν και κατά την έξοδό τους από τον αγωνιστικό χώρο τα βρήκαν κι έδωσαν τα χέρια. Αποτέλεσμα, αμφότεροι να αποβλήθούν. Αντίθετα, την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Νάστος και Τάτος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή