“Έχουμε αξιόλογους διαιτητές και θα πρέπει να αφήσουμε τη διαιτησία στην ησυχία της”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σ. Δημητριάδης
Print Friendly, PDF & Email

“Θα πρέπει να αφήσουμε τη διαιτησία στην ησυχία της” δήλωσε μιλώντας για τις διοργανώσεις τις ΕΠΣ Μακεδονίας, ο πρόεδρός της, Σάββας Δημητριάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην τηλεόραση «Ατλας».

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «∆εν έχουμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα στα Πρωταθλήματα µας µε εξαίρεση κάποιες φωνές για τη διαιτησία. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πω ότι έχουμε αξιόλογους διαιτητές και ότι θα πρέπει να αφήσουμε τη διαιτησία στην ησυχία της. Προτεραιότητες µας είναι σύµφωνα και µε τις προεκλογικές µας εξαγγελίες να βοηθήσουμε τις ομάδες όσον αφορά το οικονοµικό κομμάτι, µε κάποιες παροχές σε ομάδες απομακρυσμένων περισσότερο περιοχών, να βοηθήσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να μπορέσουμε φτιάξουμε τα γήπεδα ή και να βρούμε καινούργιους χώρους και ακόµη να συνεχίσουμε το πρόγραμμα επεμβάσεων παικτών και αν μπορέσουμε να το αναβαθμίσουμε».

Για την συνάντηση µε τον κ. Αυγενάκη είπε: «Επίκειται ραντεβού µε τον υφυπουργό πολιτισμού και αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη όπου θα του μεταφέρω κάποια προβλήματα που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και µέσα από αυτά είναι και το γηπεδικό. Θα του πω για τρία τέσσερα στρατόπεδα που θα πρέπει να δοθούν και συγκεκριμένα της Μενεμένης, Παύλου Μελά και Νταλίπη µε την προϋπόθεση ότι θα γίνουν απαραίτητα σε αυτά και αθλητικοί χώροι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή