Αβραάμ στην ΕΡΑσπορ: “Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Πλζεν”

Print Friendly, PDF & Email

Στην ΕΡΑσπορ 101,8 και στους Μπάμπη Παπάζογλου, Χρήστο Σαράντο μίλησαν μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Μασούρας και Κώστας Τσιμίκας.

Οι τρεις παίκτες της ομάδας του Πειραιά είπαν:

Αβραάμ Παπαδόπουλος

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα έβγαλε πράγματα που δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό. Κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε για να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Πλζεν. Σ’ αυτούς τους αγώνες το σκορ δεν λέει τίποτα, αυτό που μετράει είναι η διάθεση κι αυτά που πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα ήταν καλή και θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε κι άλλο».

Για τη συνεργασία του με τον Ρούμπεν Σεμέδο: «Ο Σεμέδο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ένας στόπερ υψηλού επιπέδου. Από κει και πέρα δεν έχουν τόση σημασία τα πρόσωπα, αλλά η νοοτροπία και το να βγάζουμε αυτά που θέλει ο προπονητής στον αγωνιστικό χώρο. Δεν παίζει ρόλο το ποιος ξεκινάει, αλλά η ομάδα».

Για τα καλά λόγια που είπε για τον ίδιο ο Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι ένας προπονητής που έχει δώσει πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι παρέλαβε μία ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και κατάφερε να παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο την περσινή σεζόν. Σημασία έχει η ομάδα και όπως έχουμε δει, έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Το ίδιο και στην άμυνα. Μην ξεχνάμε ότι λείπουν δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές: οι Σισέ και Μεριά. Θα επιστρέψουν και θα έχουμε μία πολύ καλή τετράδα στην άμυνα».

Γιώργος Μασούρας

«Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να σκοράρουμε και να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί. Κρατάμε τα θετικά απ’ αυτόν τον αγώνα, που είναι παρά πολλά, αλλά και ότι κρατήσαμε το μηδέν, κάτι που θα μας χρησιμεύσει στα παιχνίδια με την Πλζεν γιατί οι προκρίσεις κρίνονται στο γκολ».

Για το γκολ, που πέτυχε: «Σε κάθε ποδοσφαιριστή δίνει αυτοπεποίθηση όταν σκοράρει και είναι σε καλή κατάσταση. Όλα τα παιδιά προσπαθούν, όλα διεκδικούν μία θέση στην ενδεκάδα. Θέλω να δικαιώνω τον προπονητή όταν με επιλέγει, αλλά και τον εαυτό μου και να δίνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για την απουσία του Κώστα Φορτούνη: «Έχουμε βάλει στο μυαλό μας ότι πρέπει να παίξουμε και για τον Κώστα, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος αυτής της χρονιάς. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο και όταν επιστρέψει με το καλό ο Κώστας να απογειωθούμε».

Κώστας Τσιμίκας

«Κρατάμε το καλό ποδόσφαιρο και τα γκολ, που βάλαμε. Είμαστε πολύ ενωμένοι στο γήπεδο και μας αρέσει ο τρόπος που παίζουμε. Αυτό που μας ζητάει ο προπονητής βγαίνει στο γήπεδο».

Για τον Κώστα Φορτούνη: «Του λέμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι πολύ δυνατός ο Κώστας. Ήταν μία άτυχη στιγμή, αλλά θα γυρίσει πιο δυνατός και τον περιμένουμε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή