Αρχική Διαιτησία Master REF Αβρεχτος έφυγε από το Καραϊσκάκη ο Φενταγί, “βρεγμένος” έφυγε ο Τζήλος από...

Αβρεχτος έφυγε από το Καραϊσκάκη ο Φενταγί, “βρεγμένος” έφυγε ο Τζήλος από το ΟΑΚΑ

Για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι ο ξένος διαιτητής που ορίστηκε δεν απασχόλησε με τις αποφάσεις του, σε ένα ακόμη ντέρμπι χωρίς δύσκολες φάσεις.

Το μεγαλύτερο λάθος της αγωνιστικής σημειώθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου ο Τζήλος κακώς μέτρησε το γκολ με το οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κριζμάν έσπρωξε τον Διούδη.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1, Διαιτητής: Φενταγί, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Ηταν ένα ντέρμπι χωρίς κάποια δύσκολη φάση. Σε γενικές γραμμές ο διαιτητής δεν είχε καλές θέσεις στο γήπεδο, ενώ έδειξε να έχει και πρόβλημα στην επικοινωνία με τους βοηθούς του.

Πιο συγκεκριμένα, στο 2’ δεν υπάρχει κάτι στο μαρκάρισμα του Βαρέλα στον Βούκοβιτς, ενώ στο γκολ του ΠΑΟΚ η φάση ξεκινάει με τον Βιερίνια από κανονική θέση.

Οσον αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο, σωστά έδειξε κίτρινη στον Χασάν (31’) και στον Κάνιας (65’), ενώ το ίδιο έπρεπε να κάνει δύο φορές στον Βιερίνια για επικίνδυνο παίξιμο (50’, 55’) και μία φορά στον Μάτος για τράβηγμα (57’).

Στο 67’ κακώς ο βοηθός σταμάτησε επίθεση του ΠΑΟΚ με offside στον Πρίγιοβιτς.

Τέλος, δεν υπήρξε κάτι  στο 72’, καθώς έπειτα από τη σέντρα του Ποντένσε η μπάλα χτύπησε στο σώμα κι όχι το χέρι του Κρέσπο.

Βαθμολογία: 8,00

Αγώνας: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1, Διαιτητής: Τζήλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Κακώς ο διαιτητής δεν ακύρωσε το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στο 23, καθώς ο Κριζμάν σπρώχνει τον Διούδη και δεν τον αφήνει να συμμετέχει στη φάση.

Αντίθετα, ορθώς ακύρωσε τα γκολ του Κουρμπέλη, αρχικά στο 33’ για σπρώξιμο στον Βελλίδη και εν συνεχεία στο 65’ για χέρι».

Βαθμολογία: 7,80

Αγώνας: ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-3, Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Ο Σιδηρόπουλος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς έβγαλε την προσωπικότητά του στο γήπεδο, σε ένα ματς με δυσκολίες.

Ορθώς απέβαλε τον Κομεσίδη στο 30’, ενώ σε κάποιες φάσεις που οι δύο ομάδες ζήτησαν πέναλτι, ενήργησε σωστά και δεν έδωσε κάτι.

Αντίθετα, έκανε δύο σοβαρά λάθη ο βοηθός Κωσταράς, τα οποία όμως δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα».

Βαθμολογία: 8,40

Αγώνας: Αρης-Αστέρας Τρίπολης 2-0, Διαιτητής: Κουμπαράκης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Δεν καταλαβαίνω τα παράπονα του Αστέρα, καθώς σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Κουμπαράκη ήταν καλή. Σωστά έδωσε πέναλτι στο 86’ υπέρ του Αρη, καθώς ο Παπαδόπουλος βρήκε με τα πόδια τον Ματέο Γκαρσία».

Βαθμολογία: 8,25

Αγώνας: Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-2, Διαιτητής: Παπαδόπουλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Καλή η διαιτησία του Παπαδόπουλου στη Λιβαδειά, με εξαίρεση κάποια μικρά λάθη στον πειθαρχικό τομέα. Η συμπεριφορά του τόσο προς τους παίκτες όσο και στους βοηθούς του ήταν η δέουσα».

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-0, Διαιτητής: Κουτσιαύτης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Εύκολο απόγευμα για τον Κουτσιαύτη στη Λάρισα. Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα».

Βαθμολογία: 8,40

Αγώνας: Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος 0-2, Διαιτητής: Φωτιάδης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Καλή η διαιτησία του Φωτιάδη στη Ριζούπολη. Στο 45’ σωστά δεν διέκοψε το ματς, καθώς δεν υπήρξε κάτι επιλήψιμο στο μαρκάρισμα του Παπαγεωργίου στον Γκαρός.

Στο 76’, ορθώς δεν μέτρησε το γκολ του Πανιωνίου, καθώς ο Ντουρμισάι ήταν σε αντικανονική θέση, έπειτα από τον απόκρουση του Χουάντερσον σε σουτ του Μασούρα».

Βαθμολογία: 8,30

Exit mobile version