«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να στηρίξουν μία επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων»

Print Friendly, PDF & Email

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές της Super League για την προεδρία του συνεταιρισμού και στο ενδεχόμενο να είναι αυτός το πρόσωπο κοινής αποδοχής που χρειάζεται η Λίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Καλό είναι στην λίγκα να υπάρχει ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής για το καλό του ποδοσφαίρου και το καλό του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο μεν αλλά πιστεύω ότι είναι εφικτό να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Δεν ξέρω αν η κυρία Κοξένογλου εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ. Βρίσκεται στον Ατρόμητο. Νομίζω ότι για το καλό του ποδοσφαίρου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίξουν μία επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων. Πρέπει να αφήσουν στην άκρη οι μεγάλοι τις διαφωνίες και να κοιτάξουν έναν κοινής αποδοχής και εκτίμησης άνθρωπο. Αν αυτό δεν συμβεί στο πρόσωπο της κυρίας Κοξένογλου, μακάρι να συμφωνήσουν και οι δύο για να προχωρήσουν μπροστά».

Για το ποιο θα μπορούσε να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής
: «Σίγουρα θα μπορούσε να προέρχεται από μία “μικρή” ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω σκεφτεί σοβαρά για τον εαυτό μου. Αν ήταν για το καλό του ποδοσφαίρου και των ομάδων και μόνο θα με ενδιέφερε. Για τον εαυτό μου, δεν μου αρέσει να αυτοπροτείνομαι. Εφόσον μου το ζητούσαν όμως θα το εξέταζα. Υπάρχουν πολλοί σοβαροί άνθρωποι στην Λίγκα. Μιλάμε βέβαια πάντα για “μικρή” ομάδα. Πρέπει να φύγουμε από αυτό των “μεγάλων”. Πιστεύω ότι ο θα μπορούσε ο κύριος Κωστούλας του Παναιτωλικού. Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον λέγοντας ονόματα. Υπάρχουν άνθρωποι για να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα όλων. Δεν είναι καλό να έχουμε πάλι “εμφύλιο” μέσα στην Λίγκα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν είναι στην σκέψη μου αλλά δεν το αποκλείω αν μου το ζητήσουν οι ομάδες. Πιστεύω ότι μέχρι την Δευτέρα θα το κουβεντιάσουμε και θα καταλήξουμε κάπου. Δεν μου αρέσει και το υπενθυμίζω, να έχουμε διαφωνίες “όχι εσείς αλλά εμείς” οι οποίες μας πηγαίνουν πίσω. Μακάρι να συμφωνήσουν όλοι ακόμη και από μεγάλη ομάδα, σε μία κοινή υποψηφιότητα. Τον κύριο Μπαταγιάννη τον στήριξαν όλοι πλην 2-3 ομάδων. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος ανήκει σε μία μεγάλη ομάδα. Ακόμα και αν θέλει να επιτελέσει έργο θα βρίσκει εμπόδια.

Να καθίσουμε να σκεφτούμε όλοι λογικά χωρίς τα εγώ μου και τα θέλω μου για το καλό της Λίγκας. Ο κύριος Λυσάνδρου είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις του ποδοσφαίρου ο οποίος χαίρει εκτίμησης. Δεν ξέρω αν θα κατέβει ο Μάκης Γκαγκάτσης. Είναι άτομα μορφωμένα. Αυτή την στιγμή πιστεύω ότι δεν θα ήταν η καλύτερη λύση. Με τον Γιώργο Σπανό μας συνδέει φιλία. Νομίζω ότι είναι μία καλή επιλογή και η Κάτια Κοξένογλου. Όποιος είναι πρέπει να αφήσει τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μακριά. Πρέπει να κοιτάξει το καλό της Λίγκας. Αν κατεβούμε για να εξυπηρετήσουμε συμφέροντα μία από τα ίδια θα είναι. Πρέπει να δούμε το προϊόν, το ποδόσφαιρο και να το αναβαθμίσουμε. Το έχουν καταλάβει. Μην ξεχνάμε τι έγινε πέρσι το καλοκαίρι με τα τηλεοπτικά. Κάθε ημέρα υπάρχουν προβλήματα. Πρέπει να πηγαίνουμε βήματα μπροστά. Όταν αφήνεις το ατομικό συμφέρον στην άκρη τα καταφέρνεις. Να είναι καλύτερο και πιο αναβαθμισμένο το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, για αυτό δίνουμε το καλύτερο από τον εαυτό μας. Το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή