Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παρουσία φιλάθλων της στο ματς με τον Παναιτωλικο

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της στο Αγρίνιο, που ανακλήθηκε, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει ότι σε συννενόηση και σε καλό κλίμα με την ομάδα του Παναιτωλικού αιτήθηκαν να επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών που αντιμετωπίστηκε θετικά από τον υφυπουργό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Μετά από σχετική επαφή και συνεννόηση σε πολύ καλό κλίμα με την ομάδα του Παναιτωλικού και με δεδομένο το χωρίς παραμικρό πρόβλημα παρελθόν των συναντήσεων των δυο ομάδων στο γήπεδο του Αγρινίου, υποβάλλαμε αίτημα, το οποίο αντιμετωπίστηκε θετικά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κάθε φορά, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό, στο πλαίσιο της πολύ καλής φιλοξενίας που πάντα είχαμε στο εν λόγω γήπεδο, και εκφράζει τη βεβαιότητα για την άψογη στάση των φιλάθλων της, όπως άλλωστε συνέβη και στον πρόσφατο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι άλλωστε υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να επιτύχουμε και πάλι τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την έμπρακτη στάση της, έχει ξεκάθαρα ταχθεί υπέρ κάθε τέτοιας πρωτοβουλίας.