ΑΕ Λευκίμμης: ”Αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα με τον Αχέροντα Καναλακίου”

Print Friendly, PDF & Email

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμης, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την διαιτησία στο παιχνίδι της με τον Αχέροντα Καναλακίου, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Λευκίμης:

Χθες η ομάδα μας , μετέβη στο Καναλάκι στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας , για τον αγώνα με τον Αχέροντα Καναλακίου .
Εμείς μετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη χρονιά , οπού με θυσίες και κόπους και πολλά έξοδα προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την δύσκολη κατηγορία.
Χθες λοιπόν κάποιοι κύριοι της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας , Απόστολος Προβίδας, Γιώργος Γαλανόπουλος και Σπύρος Καλυβόπουλος θεώρησαν πως ανεξέλεγκτα και με την μορφή νταβατζήδων μπορούν να κάνουν ότι θέλουν ,παραβλέποντας κανονισμούς και ιστορίες ομάδων , με ότι συνεπάγεται αυτό.

Οι κύριοι αυτοί λοιπόν στο 15ο λεπτό του χθεσινού αγώνα , καταλόγισαν εις βάρος της ομάδας μας ανύπαρκτο πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη μας , αφήνοντας μας να αγωνιστούμε για 75 ολόκληρα λεπτά με παίκτη λιγότερο χωρίς λόγο.
Το βίντεο της χθεσινής αναμέτρησης εξάλλου κυκλοφορεί και μπορεί ο καθένας να το δει.

Κύριοι ο κανονισμός είναι σαφής , τράβηγμα εκτός περιοχής….φάουλ και κόκκινη κάρτα αν ο θύτης είναι τελευταίος παίκτης ..
Κάτι όμως που δεν συνέβη στην χθεσινή φάση του 15ου λεπτού.
Τράβηγμα μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι και όχι κάρτα..πράγμα που και πάλι δεν έγινε.
Ήταν μια διεκδικούμενη φάση και ο παίκτης του Καναλακίου έπεσε χωρίς λόγο, εκβιάζοντας το πέναλτι.

Σαφέστατα μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος γιατί έχει μεγάλη σημασία η χρονική στιγμή που έγινε.
Δεν θέλουμε να αναφερθούμε και σε άλλες φάσεις του χθεσινού αγώνα , οπού ο διαιτητής ήταν εριστικός εις βάρος μας , γιατί μπορούμε να μιλάμε μέχρι αύριο.
Αν νομίζουν κάποιοι πως τέτοια γεγονότα περνούν απαρατήρητα είναι γελασμένοι .

Υποσημείωση

Θα θέλαμε να αναφερθούμε στην δική μας Ένωση , η οποία μας έχει αφήσει μόνους και απροστάτευτους στις ορέξεις του κάθε τυχόντα.
Κύριοι 3 χρόνια δεν έχετε καταδεχθεί να έρθετε είτε σε παιχνίδι εντός έδρας , είτε σε εκτός….λες και δεν εκπροσωπούμε το νησί μας στις Εθνικές κατηγορίες.
Όπου και να παίζουμε , απαιτούμε τον απαραίτητο σεβασμό, πράγμα που δεν γίνεται και δεν ξέρουμε γιατί.
Τέλος ευχαριστούμε την διοίκηση του Αχέροντα Καναλακίου για την φιλοξενία , όπως και την αστυνομική διεύθυνση ..
Εμείς θα συνεχίσουμε ανιδιοτελώς και με τον ρομαντισμό που μας διακρίνει για την αγαπημένη μας ομάδα, υπηρετώντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ…
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ!!!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή