Αθλητικογράφος στο Μεξικό χτυπά άνδρα που τη θώπευε «στον αέρα»

Print Friendly, PDF & Email

Με έντονο τρόπο αντέδρασε μια αθλητικογράφος στο Μεξικό η οποία θωπεύτηκε από οπαδό ενώ ήταν ζωντανά «στον αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής, γυρνώντας και χτυπώντας τον.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, η Μαρία Φερνάντα Μόρα βρισκόταν έξω από το στάδιο της Γκουανταλαχάρα κάνοντας τη δουλειά της κατά τη διάρκεια ματς, και ήταν «στον αέρα», όταν ένας οπαδός την άγγιξε με προκλητικό τρόπο, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η αντίδρασή της προκάλεσε έκπληξη στους οπαδούς που στιγμές πριν χοροπηδούσαν γύρω της on camera.

Η ίδια τόνισε αργότερα πως αυτό που έγινε συμβαίνει σε χιλιάδες γυναίκες καθημερινά σε δημόσιους χώρους. «Η διαφορά είναι ότι μου συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στην τηλεόραση και αποφάσισα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Η αντίδρασή μου ήταν που έκανε το γεγονός viral».

«Σκέφτηκα πως μπορεί να ήταν ένα τυχαίο άγγιγμα εξαιτίας των σπρωξιμάτων και συνέχισα να μιλάω στην κάμερα. Αυτός ο τύπος, αποθρασυνθείς επειδή δεν αντέδρασα και συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου, έβαλε το χέρι του ανάμεσα στους γλουτούς μου άλλες δύο φορές. Αποφάσισα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως δεν μετανιώνει για την αντίδρασή της.

Το συμβάν έχει προκαλέσει αίσθηση στο Μεξικό, με πολλούς να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην αθλητικογράφο στα social media.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή