Ακροβάτης του Cirque du Soleil γλιστρά και χάνει τη ζωή του! (video)

Print Friendly, PDF & Email

Ακροβάτης του Cirque du Soleil σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια παράστασης στη Φλόριντα, το περασμένο Σάββατο (17/3), όταν δεν κατάφερε να πιάσει τη λαβή και έπεσε στο κενό.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η γνωστή θεατρική εταιρεία με ανακοίνωσή της, ενώ το video του τραγικού συμβάντος κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Γιαν Αρνό ήταν έμπειρος ακροβάτης, καθώς εργαζόταν στο τσίρκο τα τελευταία 15 χρόνια. Ο άτυχος άνδρας έπεσε την ώρα που παρουσίαζε το ακροβατικό του νούμερο στο πλαίσιο της παράστασης VOLTA του Cirque du Soleil στην Τάμπα.

Ο ακροβάτης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε η εταιρεία.

«Όλη η οικογένεια του Cirque du Soleil είναι συγκλονισμένη και συντετριμμένη από αυτήν την τραγωδία», δήλωσε ο πρόεδρος του Cirque du Soleil Entertainment Group, Ντανιέλ Λαμάρ.

«Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα επικεντρωθούμε στην υποστήριξη της οικογένειας του Γιαν και των εργαζομένων μας, ιδιαίτερα της ομάδας της VOLTA», πρόσθεσε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο Αρνό και άλλος ένας ακροβάτης παρουσίαζαν ένα συνηθισμένο τους ντουέτο, ταλαντευόμενοι πάνω στην σκηνή, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Tampa Bay Times.

Ο Αρνό δεν κατάφερε ξαφνικά να πιάσει τον κρίκο από τον οποίο κρατιόταν και έπεσε στο κενό, προκαλώντας σοκ στο κοινό που παρακολουθούσε την παράσταση.

Δεν είναι ο πρώτος ακροβάτης του Cirque du Soleil που σκοτώνεται

Το Cirque du Soleil ανακοίνωσε ότι ματαίωσε άλλες δύο παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένο να δώσει στην Τάμπα και σημείωσε ότι θα συνεργαστεί πλήρως με την έρευνα των αρχών για το δυστύχημα.

Ο Αρνό δεν είναι ο πρώτος ακροβάτης που χάνει τη ζωή του στη διάρκεια παράστασης του Cirque du Soleil. Η Σάρα Γκιγιάρ είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια παράστασης στο Λας Βέγκας το 2013, όταν γλίστρησε και έπεσε στο κενό χωρίς την ασφάλεια του συρμάτινου σκοινιού που την συγκρατούσε.

Το video με την πτώση του Ανρό (Προσοχή: Σκληρές εικόνες!):

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή