Αλαλούμ

Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός συζήτησε το θέμα της βίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με τις αθώες τους αίματος «μικρομεσαίες» ΠΑΕ της Super League, αλλά δεν επιδίωξε να συναντήσει – έστω χωριστά – τους «καθ’ ύλη αρμόδιους» τέσσερις μεγάλους, επειδή τους θεωρεί υπαίτιους της αναταραχής και της ανωμαλίας.

O συνεταιρισμός απέφυγε να κάνει ΔΣ προκειμένου να μην φέρει τους «μεγάλους» ενώπιος ενωπίω στο οβάλ τραπέζι, επειδή μια τέτοια συνάντηση θα εγκυμονούσε κινδύνους και θα μπορούσε να τινάξει στο αέρα της όποια προσπάθεια συναίνεσης υπό την απειλή του Grexit και της μη επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Μέλη του συνεταιρισμού κατηγόρησαν τη διοίκησή του για την μη σύγκλιση ΔΣ αφήνοντας σαφείς αιχμές για το περιεχόμενο του δεσμευτικού κειμένου του υφυπουργού.

Η ομοσπονδία μαζί με τις FIFA-UEFA συναντήθηκαν με τον υφυπουργό, συμφώνησαν στα μέτρα, έθεσαν τη διορία για την υπογραφή του «δεσμευτικού κειμένου», αλλά άφησαν εκτός τη διοίκηση του συνεταιρισμού, η οποία μέχρι και λίγο πριν τη λήξη της διορίας τόνιζε τη μη συμμετοχή της στις συζητήσεις.

Τώρα, στο «και πέντε», αναζητείται η φόρμουλα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το οποίο διεκόπη σχεδόν αυτοματοποιημένα, χωρίς όμως, πέρα από πρόχειρες επινοήσεις μέτρων που θα ισχύσουν του χρόνου, να έχει δουλευτεί ο απεγκλωβισμός, με αποτέλεσμα τα εμπλεκόμενα μέρη να κουτουλούν μεταξύ τους και να αλληλοκατηγορούνται δημόσια ή κατ’ ιδίαν για τους χειρισμούς που έγιναν…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή