Αλλαγή στρατοπέδου και στήριξη σε Λαγούδη από τον Απόλλωνα Θέρμου

Print Friendly, PDF & Email

Την απόφασή του να αλλάξει την στάση του στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Θέρμου, καθώς αν και αρχικά είχε εκφραστεί υπέρ του νυν προέδρου και μέλους της ΕΕ της ΕΠΟ, Παναγιώτη Παπαχρήστου, τώρα αποφάσισε να στηρίξει τον αντίπαλό του, Γιώργο Λαγούδη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ 1957 σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 5 Ιουνίου 2018 και αφού έλαβε υπ’όψιν όλα τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις γύρω απ΄τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Ατωλ/νίας αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Τιμά τον πρόεδρο Τάκη Παπαχρήστο και την παράταξή του για την προσφορά τους στην ΕΠΣ Ατωλ/νίας τα τελευταία χρόνια, αλλά πιστεύει ότι είναι ανάγκη να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στο Δ.Σ. της ένωσης και γι’αυτό αποσύρει την πρόταση υποψηφιότητας με την παράταξη του προέδρου, του Βασίλη Νικολέτα και κατά συνέπεια την υποστήριξη της παράταξης.

2. Στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Λαγούδη και της παράταξης του της Αιτωλοακαρνανικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ στις 11-6-2018, έτσι ώστε να υπάρξει μια ώθηση για κάτι καλύτερο στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό της Αιτωλοακαρνανίας».

Ετσι, ο Απόλλων Θέρμου και ο Τρίκαρδος Κατοχής είναι μοναδικές ομάδες που στηρίζουν ανοιχτά την υποψηφιότητα Λαγούδη, με τις προσπάθειες για ανατροπή σκηνικού μέχρι τις εκλογές στις 11/06 από τον αντίπαλο του Παναγιώτη Παπαχρήστου να συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή