“Αμήχανοι Κουκουλάκης και Γκόμεθ στα λάθη Παπαδόπουλου και Κουμπαράκη”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στο σεμινάριο για το VAR τονίζοντας πως τα σχόλια των εκπαιδευτών Κουκουλάκη και Γκόμες αποτελούν ηθική δικαίωση για τα λάθη που έχουν γίνει εις βάρος των “βυσσινί”.

Αναλυτικά:

“Στο σημερινό σεμινάριο του VAR που διοργάνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ με την παρουσία του Προέδρου κ. Γραμμένου, οι κ.κ. Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ και Κουκουλάκης και ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA κ. Γκόμεζ ως παράδειγμα προς αποφυγή παρουσίασαν από μια σειρά φάσεων εις βάρος της ΑΕΛ, από την κακή λειτουργία του VAR, λόγω κακών επιλογών διαιτητών, μόνο δύο φάσεις, αφού μόνο δύο επιτρέπονταν να αναλυθούν από κάθε ομάδα, και αυτές ήταν, αφενός μεν της προκλητικής αποβολής με 2 κίτρινες κάρτες του ποδοσφαιριστή μας Ζίφκοβιτς στο θέατρο του Τσιλούλη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που του δόθηκε 2η κίτρινη για φάση που πήρε τη μπάλα κανονικά χωρίς να ακουμπήσει τον Τσιλούλη, αφενός δε τη φάση πέναλτι για τη γονατιά και το χτύπημα στο κεφάλι και στη μέση του Μπάρκα στον Ουάρντα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Και στις 2 περιπτώσεις, τόσο ο κ. Κουκουλάκης, όσο και ο κ. Γκόμεζ παρουσία όλων των παρισταμένων εξέφρασαν την απορία και την αμηχανία τους, πώς ο διαιτητής Παπαδόπουλος και ο βοηθός Νικολαΐδης που ήταν σε απόσταση 2 μέτρων από τη φάση έδωσαν αυτήν την ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα και απέβαλαν τον ποδοσφαιριστή μας και πως ο διαιτητής Κουμπαράκης και ο διαιτητής VAR Ζαχαριάδης, ο μεν πρώτος δεν είδε το πασιφανέστατο πέναλτι, αφού ήταν σε απόσταση λίγων μέτρων, ο δε δεύτερος δεν του υπέδειξε τη φάση ως διαιτητής VAR για να διορθώσει ο Κουμπαράκης το λάθος του.

Άλλη μία ηθική δικαίωση, γιατί η ΑΕΛ κατά τη διάρκεια αυτών των 2 αγώνων είχε αναδείξει τα ακραία αυτά λάθη των 2 διαιτητών, αλλά ορισμένοι δημοσιογράφοι και τηλεκριτικοί διαιτησίας είχαν ειρωνευτεί τις ανακοινώσεις μας.

Δυστυχώς λόγω σοβαρού επαγγελματικού προβλήματος του κ. Αλέξη Κούγια (παρουσία του σε κακούργημα στη Θεσσαλονίκη το οποίο συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα) δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση του με τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η συνάντηση θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή