Ανέβηκε στην δέκατη θέση ο Τάσσης, πρώτη φορά εκτός πρώτης τριάδας ο Φωτιάς

Print Friendly, PDF & Email

Πτωτικά κινήθηκαν τέσσερις διαιτητές μετά την απόδοσή τους στις αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής σύμφωνα με τις κριτικές του Master REF. Μοναδικός κερδισμένος ήταν ο Τάσσης, που βαθμολογήθηκε με 8,20 από τον Ηρακλή Τσίκινη για την απόδοσή του στο Αρης – Πανιώνιος και έτσι έπιασε στη 10η θέση της γενικής κατάταξης τον Κομίνη.

Ο Φωτιάς, που από την αρχή της σεζόν ήταν σταθερά στην πρώτη τριάδα, έπεσε για πρώτη φορά εκτός βάθρου μετά το 7,90 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το ΟΦΗ – ΑΕΛ. Συγκεκριμένα υποχώρησε από 3ος 5ος χάνοντας δύο θέσεις. Αυτή η πτώση ευνόησε τον Φωτιάδη που πλέον φιγουράρει στην 4η θέση και τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος πάτησε στην 3η.

Δύο θέσεις έχασε και ο Καραντώνης. Από 6ος έπεσε 8ος μετά το 7,90 που απέσπασε από τον Κώστα Ακρίδα για την εμφάνισή του στο Ολυμπιακός – Ξάνθη.

Σημαντική πτώση σημείωσε ο Ευαγγέλου, που βαθμολογήθηκε με 7,50 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το ματς Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός. Ο Ευαγγέλου ήταν 11ος πριν την 22η αγωνιστική και τώρα βρίσκεται στην 18η θέση, κατηφόρισε δηλαδή επτά σκαλοπάτια.

Ο Σιδηρόπουλος έχασε μία θέση και από 11ος είναι πλέον 12ος μετά το 7,90 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το Ατρόμητος – ΑΕΚ.

Τέλος, ο Γκορτσίλας διατηρήθηκε στην 20η θέση, ωστόσο ο μέσος όρος του μειώθηκε ελαφρώς μετά το 7,90 που πήρε για το Βόλος – Λαμία από τον Ηρακλή Τσίκινη.

Αμετάβλητη η κορυφή και η ουρά. Χέρι-χέρι στην πρώτη θέση Παπαπέτρου και Τσαγκαράκης. Ουραγοί Σκουλάς και Κουμπαράκης.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή