Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-Λαμία, μετατέθηκαν το Πανιώνιος-ΑΕΛ και το Παναιτωλικός-ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Τρεις αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου ανακοίνωσε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ. Αρχικά γνωστοποίησε πως το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενο Τετάρτη (26/9) αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Λαμία, η οποία παίζει τη Δευτέρα (24/9) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη Super League. Η ΕΠΟ θα ορίσει νέα ημερομηνία με νεότερη ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα μετατέθηκε ο αγώνας Πανιώνιος – ΑΕΛ στις 3 Οκτωβρίου και ο αγώνας Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός στις 2 Οκτωβρίου. Αυτοί οι δύο αγώνες αρχικά είχαν προγραμματιστεί για την Πέμπτη (27/9), ωστόσο δεν ήταν δυνατό να διεξαχθούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, διότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Super League, Παναθηναϊκός, Πανατωλικός και ΑΕΛ παίζουν το Σάββατο (29/9) για το πρωτάθλημα, συνεπώς δεν τηρείται το 24ωρο.

Προφανώς το συγκεκριμένο μπέρδεμα προέκυψε από την υποχρέωση της Super League να απλώσει το πρόγραμμά της για να εξυπηρετήσει τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των Nova και EΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τριών αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.

1. Κατόπιν αιτήματος της ομάδος ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 26/9/2018, η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε δεκτό το ανωτέρω αίτημα, η δε ημερομηνία τέλεσης του αγώνα θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

2. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Πανιώνιος-Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

3. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 02/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.