Αναδείχθηκαν τα νέα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Αρτας, επανεξελέγη ο Τρομπούκης

Print Friendly, PDF & Email

Με την επανεκλογή του Θανάση Τρομπούκη ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα (18/2) το απόγευμα οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών που θα απαρτίζουν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Άρτας.

Συμμετοχή δήλωσαν στην ψηφοφορία 30 σωματεία από τη δύναμη της Ενωσης που ανέρχεται σε 33. Δεν δήλωσαν συμμετοχή στην ψηφοφορία η ΑΕ Ραδοβυζίων, ο Αστέρας Φιλοθέης και ο ΑΟ Φλωριάδας.

Από τα 30 σωματεία που δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν, τα 26 παρέστησαν και ψήφισαν, ενώ τέσσερις απείχαν της ψηφοφορίας. Προηγήθηκε το τυπικό μέρος, καθώς εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του 2018, όπως και ο προϋπολογισμός για το 2019. Ακολούθησε η ψηφοφορία, με αποτέλεσμα 23 έγκυρα, 3 άκυρα και κανένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Εκλέχτηκαν με 23 ψήφους οι Βασίλης Αθανάσιος, Γαλήνας Χρήστος, Κλάρας Κωνσταντίνος, Κολιούλης Σπυρίδων, Νικολάου Νικόλαος, Νίκου Δημήτριος, Πάνου Δημήτριος, Παπαμιχάηλ Γεώργιος, Παπαντζίκος Δημήτριος, Ροβίνας Κωνσταντίνος και ο Τρομπούκης Αθανάσιος.

Αναπληρωματικά μέλη οι Σκάλτσας Ιωάννης με 19 ψήφους, Καλύβας Γεώργιος με 15 ψήφους και Γεωργάκης Αθανάσιος με 14 ψήφους.

Θα συγκληθεί τις επόμενες μέρες το Διοικητικό Συμβούλιο όταν και θα γίνει κατανομή των αξιωμάτων στους εκλεγμένους.

Για αναλυτικό φωτορεπορτάζ πατήστε ΕΔΩ

Πηγή: artagoal.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή