Ανακοίνωση της ΑΕΛ κατά της ΕΠΟ με αφορμή την τιμωρία της Πειθαρχικής στον Κούγια

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται για την τιμωρία που επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Αλέξη Κούγια, για τις δυσμενείς κρίσεις του, για τη διαιτησία των Λάμπρου – Γιαννίκου στο ματς Ξάνθη – ΑΕΛ, εξέδωσαν οι «βυσσινί».

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ βάλλει κατά της ΕΠΟ, του προέδρου της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου, του Αλέξη Δέδε και παρομοιάζει τη διαιτησία του Λάμπρου με εκείνες της περιόδου της «παράγκας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα εξεδόθη η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του κ. Κούγια αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη βρώμικη διαιτησία των Λάμπρου – Γιαννίκου στο παιχνίδι Ξάνθη – ΑΕΛ, όπου έγινε το όργιο των διαιτητών Λάμπρου – Γιαννίκου εις βάρος της ΑΕΛ, με τις δύο αποβολές σε καθαρές φάσεις, τις 10 κίτρινες κάρτες, τον καταλογισμό ανύπαρκτων οφσάιντ εις βάρος της ΑΕΛ και τον καταλογισμό πέναλτι εις βάρος της ΑΕΛ στο 85ο λεπτό σε φάση 5 μέτρα έξω από την περιοχή, που δεν ήταν καν φάουλ.

Γι αυτήν την διαιτησία των δύο αυτών νέων φρούτων της διαιτησίας, που όμοια της δεν έχει υπάρξει ούτε στην περίοδο της πρώτης παράγκας του Θωμά Μητρόπουλου και των μαθητών του, εξαιτίας της οποίας η ΑΕΛ έχασε 3 βαθμούς στην Ξάνθη, αλλά και άλλους 3 βαθμούς στο παιχνίδι με τη Λαμία, λόγω των αποβολών και των τραυματισμών των καλυτέρων παικτών της, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αντί να απαλλάξει τον κ. Κούγια για τις αλήθειες που αποκάλυψε μετά το βρώμικο αυτό παιχνίδι, του επέβαλε πρόστιμο 30.000€ αρχίζοντας το σκεπτικό της αποφάσεως “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ Ο κ. ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ” του επιβάλλουμε πρόστιμο 30.000€ “ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”.

Δυστυχώς η νέα διοίκηση της ΕΠΟ και η Πειθαρχική της Επιτροπή επαναλαμβάνουν το σκεπτικό των αλήστου μνήμης αποφάσεων των Πειθαρχικών Επιτροπών της ΕΠΟ, όταν ο κ. Κούγιας κατήγγειλε όσα αποκαλύφθηκαν με καθυστέρηση 3 ετών, το 2012, από τα πορίσματα των εντίμων Εισαγγελέων Παπανδρέου και Κορέα και επέβαλαν τότε χρηματικές ποινές στον κ. Κούγια για να κλείσει το στόμα του, ποσά τα οποία ξεπέρασαν τις 500.000€, αντί να τον αθωώνουν και να στέλνουν τις αποφάσεις τους στους Αθλητικούς Εισαγγελείς για περαιτέρω διερεύνηση των καταγγελιών του.

Λυπούμεθα για αυτήν την απόφαση, όμως δηλώνουμε ότι εφ’ όσον επαναληφθεί κρούσμα τέτοιας διαιτησίας σαν αυτή των Λάμπρου – Γιαννίκου δεν θα κάνουμε την παραμικρή δήλωση διαμαρτυρίας, γιατί αντιληφθήκαμε με τη σημερινή απόφαση ότι, εάν δεν κλείσουμε το στόμα μας, θα εξοντωθούμε οικονομικά και αγωνιστικά, αλλά την επομένη ημέρα το πρωί θα καταθέσουμε όλα τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας στον εξυγιαντή Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και στον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΕΚ Αλέξη Δέδε, ο οποίος και δημιούργησε την παρούσα υπόθεση ως τώρα Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, για να γίνει παγκόσμιος σάλος και να αντιληφθούν όλοι, με πρώτο τον έντιμο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για το τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, παρά τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, του ιδίου και του προκατόχου του κ. Κοντονή.

Η ΑΕΛ δεν είναι καμία από τις ομάδες που από το 1996 και μετά ήταν στο ευνοϊκό περιβάλλον της οποιασδήποτε παράγκας, έχει πάρει Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, και η τωρινή ιδιοκτησία της έχει αποδείξει ότι ούτε φοβάται κανένα από αυτά τα υποκείμενα της βρωμιάς του ποδοσφαίρου, ούτε υποκύπτει σε εκβιασμούς, ούτε αποφεύγει να αποκαλύψει τα πάντα στη Δικαιοσύνη.

Αυτονόητο είναι ότι θα εφεσιβάλλουμε την απόφαση και θεωρούμε απλή σύμπτωση ότι αμέσως μόλις ο κ. Γραμμένος έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ με αποφάσεις των Επιτροπών Εφέσεων ανατράπηκαν αποφάσεις των Πρωτοβαθμίων Επιτροπών και ο θεοσεβούμενος Άγγελος Αναστασιάδης κέρδισε αποζημίωση 56.000€ γιατί δήθεν τον απολύσαμε, ενώ είχε παραιτηθεί μόνος του και σήμερα εξεδόθη η πρώτη απόφαση εις βάρος αξιωματούχου ΠΑΕ για δηλώσεις του, ο οποίος κατά τύχη είναι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας εις βάρος του βρώμικου παρασκηνίου του ποδοσφαίρου που από το 1996 και μέχρι σήμερα καταστρέφει τη χαρά των Ελλήνων οπαδών του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή