ΚΕΔ: Διεκόπη το σεμινάριο διαιτητών λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Ντοσίδη

Print Friendly, PDF & Email

Τη διακοπή του σεμιναρίου για τους υποψήφιους διαιτητές για τη Γ’ Εθνική ανακοίνωσε η ΚΕΔ λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης, Νίκου Ντοσίδη, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τεστ τη Δευτέρα (10/09), με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου “Αγία Ολγα”.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ’ Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.

Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ’ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.

Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή