"Ανεπαρκής η Αστυνομία - Απαράδεκτη η συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων μας"

Print Friendly, PDF & Email

Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου για τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ οπαδών των “ερυθρόλευκων” και της Νίκης Βόλου, που αμαύρωσαν το ντέρμπι. Η μία ανακοίνωση είχε αποδέκτες τους ίδιους τους φίλους της ομάδας και η άλλη την Αστυνομία και τις ευθύνες της.

Η πρώτη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:
«Μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων της ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα με συμπεριφορές όπως οι χθεσινές στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου να αμαυρώνει την ιστορία, την διαδρομή και το ήθος του συλλόγου.

Αυτές οι συμπεριφορές είναι συμπεριφορές που σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Ευτυχώς πρόκειται για μια μικρή μερίδα φιλάθλων που καμία σχέση δεν φέρουν με τους υγιείς φιλάθλους τους οποίους για ακόμα μια φορά τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους και την στήριξη στην ομάδα.
Αναφέρουμε για ακόμα μια φορά ότι αυτούς τους απαράδεκτους που αντί να προασπίσουν το καλό της ομάδας έκαναν ότι μπορούσαν για να έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα και η ομάδα να κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο (ευτυχώς είναι λίγοι και τους γνωρίζουμε) δεν τους θέλουμε στο γήπεδο. Και να είναι σίγουροι πως θα φροντίσουμε να μην περάσουν ούτε καν έξω από το γήπεδο».

Η δεύτερη ανακοίνωση
«Επειδή η καλή μας διάθεση όλο αυτό το χρονικό διάστημα μάλλον έχει παρεξηγηθεί και επειδή σήμερα στο γήπεδο «χάσαμε» την φωνή μας για να φωνάζουμε και να ζητάμε από την παρούσα αστυνομική δύναμη να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και το αποτέλεσμα είναι ότι στο τέλος θα βγούμε και φταίχτες ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να πούμε την αλήθεια η οποία είναι η εξής:

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κ. Διαμαντή Καρβέλη.

Όταν τον ρωτήσαμε πως γίνεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να έχει διαθέσει 20 προσκλήσεις και να έχουν μπει 40 άτομα από την φιλοξενούμενη ομάδα η απάντηση του κ. Καρβέλη ήταν: «Εγώ τι να κάνω;».

Όταν του ζητήσαμε να τους απομακρύνει για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια λάβαμε πάλι την ίδια απάντηση.

Όταν του επισημάναμε ότι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου πηδάνε το μαντρότοιχο της κερκίδας των φιλοξενουμένων επίσης λάβαμε την ίδια απάντηση.

Κύριε Καρβέλη – και μην το πάρετε στραβά, μια φιλική συμβουλή σας δίνουμε – στον επόμενο αγώνα δεν υπάρχει λόγος να έρθετε. Άλλωστε η παρουσία σας και η απουσία σας είναι το ίδιο και το αυτό.

Γιατί δεν ασχολείστε με αυτούς που πουλάνε cd και κλέβουν μηχανάκια που γνωρίζετε να το κάνετε και καλά;

Στα εξαιρετικά μέτρα ασφαλείας να προσθέσουμε και την έλευση 30 περίπου φιλάθλων της Νίκης Βόλου στα… χωράφια περιμετρικά του γηπέδου χωρίς βέβαια να κάνει το παραμικρό η αστυνομία (αντίστοιχα τους 3 φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου με το drone που δεν προκάλεσαν το παραμικρό πρόβλημα τους συνέλαβαν όπως επίσης περιφρούρησαν και τον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών μας για να διασφαλίσουν ότι δεν θα πάει κανένας στο γήπεδο).

Και να μην ξεχάσουμε ότι στον αντίστοιχο εντός έδρας αγώνα της Νίκης Βόλου εμείς σεβαστήκαμε την Ελληνική Αστυνομία και μεταβήκαμε στο γήπεδο αυστηρά 20 άτομα χωρίς να προκαλέσουμε το παραμικρό πρόβλημα.

Όπως και να έχει εμείς για ακόμα μια φορά οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την πλήρη ανεπάρκεια τους.

Όμως μια τέτοια παρουσία δεν μπορεί να μην δεν γίνει ευρέως γνωστή για αυτό και ήδη συντάσσεται σχετική έκθεση των όσων συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο η οποία και θα γνωστοποιηθεί στο αρμόδιο Υπουργείο και φυσικά στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα ήταν κρίμα άλλωστε να μην μάθουν και εκείνοι το πόσο καλή δουλειά έκαναν οι υπάλληλοι τους».

Eπίσης, και ο Σύνδεσμος των Αustrian Boys τοποθετείται μέσω διαδικτύου αναφέροντας τα εξής:

«Το ότι βγάζετε γλώσσα μετά από τόση προστασία μας ξεπερνάει.Για 6 σε 1 είστε μόνο καλοί ,Πείτε μας όμως, ο ένας γιατί μπουσουλάει;;;

Έξω από το γήπεδο γιατί γυρίσατε πλάτη και το κόψατε για λαχαναγορά;;; Θέλατε να αγοράσετε μπανάνες και αγγούρια η κάνατε προπόνηση στο τρέξιμο για να κατεβείτε σε αγώνες; Πότε η προπαγάνδα σας θα σταματήσει επιτέλους??? Όσο για το χθεσινό δεν το σχολιάζουμε καν.

Συμπολίτη είναι κρίμα να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας… Σήμερα κάνατε γνωστό το σύνθημα…

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΜΟΝΟ Σ’ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ Τ’ΑΦΕΝΤΙΚΑ…

ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ..»