Αντίστροφη μέτρηση για τις δύο ομάδες που θα καλύψουν τα κενά στη Football League

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

H αντίστροφη μέτρηση αρχίζει όσον αφορά την απόφαση της ΕΠΟ για τις δύο ομάδες που θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στη Football League, έπειτα από τη μη δήλωσης συμμετοχής του Ηρακλή και του Κρόνου Αργυράδων.

Βάσει της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου τις θέσεις δικαιούνται η Νίκη Βόλου που έχει αρχίσει τις διαδικασίεςσύστασης ΠΑΕ και ο Νέστος Χρυσούπολης. Ωστόσο έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από την Καλαμάτα, που “πατάει” στη βαθμολογία των αγώνων κατάταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notosport “την προσεχή Τρίτη έχει συμβούλιο η Επιτροπή Διοργανώσεων, η οποία και θα κάνει την πρότασή της στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η τελευταία θα συνεδριάσει για διάφορα ακόμα θέματα στις 2 Σεπτεμβρίου, αλλά λόγω του ότι το ζήτημα είναι επείγον, ενδέχεται να το πράξει νωρίτερα.

Οπως και να ‘χει η ηγεσία της ΕΠΟ είναι αυτή που θα αποφασίσει για τις δύο θέσεις ανόδου.

Η Καλαμάτα έχει ζητήσει πάντως αναβολή της πρεμιέρας του κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία λαμβάνουν μέρος οι κυπελλούχοι των Ενώσεων. Διότι αν ανέβει στη Football League, θα μπει στο θεσμό από την τρίτη φάση και ο ο Ατρόμητος Πατρών – με τον οποίο κληρώθηκε στην α’ φάση – θα περάσει χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή