Αντιμετώπισαν τον ληστή και το τεράστιο μαχαίρι του με… σκόνη τσίλι

Print Friendly, PDF & Email

Τα περιστατικά επιθέσεων με σκοπό τη ληστεία ή γενικά οι επιθέσεις με κύριο όπλο το μαχαίρι έχουν αυξηθεί δραματικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε σημείο που τα θανατηφόρα περιστατικά από επιθέσεις με μαχαίρι να αγγίζουν πλέον τα υπόλοιπα… θανατηφόρα όπλα.

Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε πριν από 2 μέρες σε μίνι μάρκετ στο Μίντλεσμπρο της Αγγλίας με έναν ληστή να μπουκάρει στο κατάστημα, κραδαίνοντας ένα τεράστιο μαχαίρι. Στην αρχή φαίνεται να απειλεί λεκτικά την ταμία, η οποία με ένα πλαστικό αντικείμενο προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά όσο καλεί την αστυνομία ταυτόχρονα.

Τότε στο βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα ασφαλείας εμφανίζεται και ένας δεύτερος υπάλληλος, ο οποίος τον χτυπά με μία καρέκλα. Ο ληστής φαίνεται να οπισθοχωρεί αλλά επιστρέφει και αρπάζει την ταμιακή μηχανή. Τότε δέχεται ξανά συντονισμένη επίθεση με αντικείμενα και σκόνη τσίλι.

Το καυτό μπαχαρικό φάνηκε να τον αποσυντονίζει καθώς του έπεσε το μαχαίρι και δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να βγει έξω. Εν τέλει τα καταφέρνει, βγαίνει έξω, ανεβαίνει στο… ποδήλατό του και φεύγει. Οι υπάλληλοι δεν το έβαλαν κάτω καθώς τον έλουσαν άλλη μία φορά με τσίλι και τον κυνήγησαν μέχρι που χάθηκαν όλοι από την εικόνα.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή