Αντωνίου: «Δεν ζήτησα εγώ την τιμωρία του Τσαχειλίδη, απόφαση της Ε.Ε.»

Print Friendly, PDF & Email

Ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέλιος Αντωνίου, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 και αναφέρθηκε στο περιστατικό με το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Γιάννη Τσαχειλίδη, που φέρεται να ήταν η αφορμή για την απόλυσή του από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Αναλυτικά:

«Την Τετάρτη το απόγευμα επιστρέφοντας από το εξωτερικό με την εθνική ελπίδων, είδα μόνο τον κ. Καλύβα, θεώρησα πως έπρεπε να πω μια «καλησπέρα» επειδή τον γνωρίζω καλά. Την ώρα που πήγα να μπω στην αίθουσα, ο κ. Ιωσηφόγλου προσπάθησε να κλείσει την πόρτα, προφανώς ο κ. Τσαχειλίδης του το είπε. Δεν ήθελε να μπω προφανώς.

Αυτήν ήταν η ανάρμοστη συμπεριφορά του κ. Τσαχειλίδη. Δεν με έβριζε, αλλά επί της ουσίας επιμόνως μου έλεγε να φύγω. Εγώ ήθελα την άποψη του κ. Καλύβα, κι εκείνος μου είπε πως υπάρχει μια ένταση γιατί γράφονται κάποια πράγματα από την ΚΕΔ. Εγώ του εξήγησα ότι ήθελα να πω μια καλησπέρα απλά.

Μπορούσε να το καταγγείλει αυτό ο κ. Τσαχειλίδης αν νόμιζε πως ήθελα να κάνω παρέμβαση στη δουλειά τους. Αν υπήρχε κάτι θα το είχαν πει. Τι παρέμβαση να κάνω στη διαιτησία; Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως η διαιτησία λειτουργεί ανεξάρτητα από την ΚΕΔ λόγω της παρέμβασης από τη FIFA.

Τις τελευταίες ημέρες έχασα τον ύπνο μου. Ο κ.Καλύβας μου ζήτησε συγγνώμη σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μπορούσα να σταματήσω όμως την κατάσταση, θα ήταν για εμένα πολύ εύκολο να σταματήσει το περιστατικό, αν γινόταν σε κλειστό χώρο μεταξύ μας.

Χθες 10 λεπτά πριν το συμβούλιο, με προσέγγισε τηλεφωνικά ο κ. Τσαχειλίδης, ενώ είχε πάρει όλο το θέμα, την έκταση που πήρε. Όλοι γνώριζαν για το περιστατικό, αλλά εκείνη την ώρα δεν γινόταν να το γλιτώσω. Του είπα πως θα ήθελα να δοθεί ένα τέλος, αλλά η Εκτελεστική Επιτροπή είχε πάρει την απόφασή της.

Η απόφαση αφορούσε την Eκτελεστική Eπιτροπή, δεν αφορούσε τον Αντωνίου, δεν έχω τίποτα με τον κ. Τσαχειλίδη, ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει αλλά αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά το ποιόν του Αντωνίου. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό, και με τον τρόπο που έγινε, φάνηκε να ζήτησα εγώ να τιμωρηθεί ο κ. Τσαχειλίδης, αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή