Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στην Πάτρα για το ματς κυπέλλου

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα την Παναχαϊκή την ερχόμενη Τρίτη (8/1, 17:00) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας οι δύο ομάδες συμφώνησαν στην παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, με τους Αχαιούς να παραχωρούν την θύρα χωρητικότητας 500 θέσεων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού όμως, Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρεψε τόσο την οργανωμένη όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Xωρίς την παρουσία φιλάθλων του θ’ αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη «για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» κατόπιν των σχετικών εισηγήσεων κυρίως της αστυνομίας αλλά και των άλλων φορέων, αποφάσισε την “απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη, 08-01-2019 και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Παναχαϊκής (Αγυά)».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή