«Απαντες θα δώσουν το μέγιστο για να επιστρέψει ο ΠΑΟ εκεί που του αρμόζει»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» διαβεβαιώνουν τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της ομάδας πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για την αγωνιστική ανάταση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον τεχνικό διευθυντή και το προπονητικό επιτελείο έως τους ποδοσφαιριστές, θέλουν να διαβεβαιώσουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι η υλοποίηση του πλάνου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πλήρη επίγνωση ότι μπορεί να επηρεάσει μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, υπόσχεται στην πλατιά μάζα των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μας ενδιαφέρουν, πως άπαντες στην ομάδα θα δώσουν το μέγιστο της ενέργειας προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του.

Τα όσα διαχρονικά θλιβερά βιώσαμε, με τις όποιες αγωνιστικές συνέπειες έχουν και ζημιώνουν τις προσπάθειές μας, δεν θα επηρεάσουν ούτε κατ’ ελάχιστον την προσπάθειά μας. Επιθυμία όλων είναι να κλείσει η σεζόν με τέτοιο τρόπο που θα αντανακλά την αγωνιστική εικόνα μας από την αρχή της περιόδου έως και σήμερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here