Αποθέωσε Σιδηρόπουλο ο Κάιπερς σε μίνι σεμινάριο στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Print Friendly, PDF & Email

Ο διεθνούς φήμης Ολλανδός διαιτητής, Μπιορν Κάιπερς, που έχει διευθύνει μέχρι και τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, βρέθηκε στη Ρόδο και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους διαιτητές της ΕΠΣ Δωδεκανήσου σε ένα μίνι σεμινάριο.

Ο Κάιπερς, που μεταξύ άλλων έχει σφυρίξει ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής μας, αφού πρώτα αποθέωσε τις ομορφιές της Ρόδου μοιράστηκε με τους ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου τις εμπειρίες του και μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Ολλανδός διαιτητής αναφέρθηκε στα στοιχεία που ξεχωρίζουν έναν καλό ρέφερι, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στη χρήση του Video Assistance Referee.

Ο Κάιπερς είναι θετικός στην εισαγωγή της νέας τεχνολογίας στη διαιτησία, ωστόσο παρουσίασε στο σεμινάριο φάσεις που ακόμη και με το ριπλέι δεν είναι εύκολο να βγουν ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Ο 44χρονος διαιτητής δεν ξέχασε φυσικά να μιλήσει και για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, πλέκοντας το εγκώμιο του Δωδεκανήσιου ρέφερι: «Είναι ο πιο γυμνασμένος διαιτητής στην Ευρώπη. Πρόκειται για τον καλύτερο σωματικά ρέφερι. Δουλεύει σκληρά»!

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή