Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού, οριστικά χωρίς κόσμο με ΑΕΛ και ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός αφού η έφεση που άσκησαν οι “ερυθρόλευκοι” απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Μειώθηκε ωστόσο το πρόστιμο από 61.500 σε 56.500.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε πρωτόδικα με δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, επομένως θα υποδεχθεί χωρίς φιλάθλους τον Παναθηναϊκό, την 17η αγωνιστική και την ΑΕΛ, την 15η.

Αναλυτικά:
Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. απόφαση 265/2019 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, κατά το κεφάλαιο που αφορά την υπό στοιχείο β πειθαρχική παράβαση (άναμμα πυρσών, καπνογόνων και κροτίδων καθ΄ υποτροπή άρθρου 15 παρ. 2 α), β), ε) του Πειθ.Κωδ. της ΕΠΟ) ως προς το ύψος της επιβληθείσας σε βάρος της εκκαλούσας χρηματικής ποινής. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ και καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση των Τρικάλων κατά της υπ’ αριθμ. 157/28-11-2019 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Καμία δημοσίευση για προβολή